Opening Innovitapark energiek en inspirerend

02 oktober 2017

Op woensdag 27 september opende het Innovitapark in Roosendaal officieel haar deuren. Innovitapark is een nieuwe broedplaats voor ondernemers die bijdragen aan gezond leven, welzijn en zorg.

In een oud post-sorteerpand brengt het Innovitapark ondernemers samen die elkaar versterken. Zo kunnen zij kansen creëren rondom de toenemende behoefte van mensen om (langer) gezond en vitaal te leven en wonen in hun eigen omgeving. Op deze locatie kunnen ze bovendien gebruik maken van de expertise van onder meer het Care Innovation Center West-Brabant.

 

Innovatie vanuit verschillende invalshoeken

Voor de openingsmiddag was een gevarieerd programma opgesteld waarin innovatie vanuit verschillende invalshoeken belicht werd.

Zo wist Hedzer Schotsman – directeur Academie Gezondheidszorg van Avans Hogeschool - de aanwezigen te raken met zijn duizend wensen voor iedereen. Hij liet aan de hand van persoonlijke voorbeelden zien hoe innovaties op het gebied van gezond leven, welzijn en zorg het verschil maken.

Keynote spreker Peter Ros wist mooi te verwoorden wat alle partners en ondernemers die betrokken zijn bij het Innovitapark gemeen hebben. Doordat zij snel van geest, flexibel, nieuwsgierig, open minded, vol lef en lief voor elkaar zijn, hebben ze een prachtige fundering waarop zij innovaties kunnen ontwikkelen op het gebied van gezond leven, welzijn en zorg.

 

Een hongi en een haka

Aan het eind van de opening worden de gasten geprikkeld en uitgedaagd door talentontwikkelaar en Haka Man Paul Janmaat. Hij benoemde de 4 pijlers van succes en baseerde zich daarbij op de samenstelling van het meest succesvolle rugbyteam ter wereld: de All Blacks uit Nieuw Zeeland.

De aanwezigen werden zelf uiteraard ook in beweging gezet met een respectvolle Hongi (traditionele Maori groet) en een energieke Haka (ceremoniële Maori dans). De officiële opening werd afgesloten met een gezonde en stijlvol aangeklede alcoholvrije borrel werd de officiële opening afgesloten.

René Verhoeven – directeur van het Innovitapark: “De opkomst, energie en sfeer waren goed. De broedplaats Innovitapark is er, na de spetterende opening, helemaal klaar voor!

 

 

Ook interessant