Health Valley is op zoek naar een innovatiemanager Life Sciences

02 mei 2019

Health Valley Netherlands is hét innovatienetwerk binnen Life Sciences & Health in Oost-Nederland. Bedrijven, zorginstellingen, kennisinstellingen en overheden ontmoeten, verbinden en versterken elkaar via Health Valley. Door innovatie-, markt- en ondernemerskracht te bundelen, geven onze partners een onmiskenbare impuls aan de zorg. In Nederland en daarbuiten werken we actief samen aan thema’s als personalised medicine, robotics & medical devices, e-health en bouwen en wonen in cure en care. Samen brengen we technologie naar de zorg. Zorgvragen en -behoeften naar ontwikkelaars. En innovaties naar de patiënt. Daarmee leveren we een bijdrage aan het verbeteren en toegankelijk houden van de gezondheidszorg én stimuleren we economische groei.

Ter versterking van het netwerk breidt Health Valley het  team (ca. 8 fte) uit! Ben jij die innovatiemanager Life Science & Health, waarnaar Health Valley op zoek is?

32-40 uur p/w

Functieomschrijving

Je bezoekt en onderhoudt contact met netwerkpartners en andere stakeholders. Je geeft hen informatie en advies en biedt follow up op maat, zoals matchmaking, geven van inzicht in financieringsmogelijkheden, zoeken van een geschikte (internationale) partner of organiseren van een rondetafelgesprek. Je treedt op als proactieve katalysator die vragen van (MKB) bedrijven koppelt aan zorginstellingen, hogescholen en universiteiten voor kennis, technologie en markt of omgekeerd. Je begeleidt het proces van identificeren, richten en ondersteunen van kansrijke innovaties en ontwikkelt publiek-private samenwerkingsverbanden tussen innovatiepartners. Ook draag je bij aan de inhoudelijke programmering van netwerkbijeenkomsten en treed je op als moderator.

Jouw profiel

 • afgeronde academische opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • affiniteit met innovatie, ondernemerschap en technologie op het gebied van gezondheid en zorg, bij voorkeur op het gebied van personalised medicine (farmacie, biotech) 
 • ervaring met accountmanagement, business support, proces- en projectmanagement in een dynamisch krachtenveld van bedrijfsleven, zorgaanbieders, kennisinstellingen en overheden
 • breed netwerk in de sector Life Sciences & Health 
 • denken in kansen en mogelijkheden
 • enthousiasmerend
 • klant- en resultaatgericht
 • zelfstarter, aanjager
 • sterk in samenwerken en opbouwen van relaties
 • goede beheersing van de Engelse taal (en Duitse taal is een pré)
 • omdat je veel onderweg bent dien je te beschikken over rijbewijs en auto

Aanbod

Health Valley biedt een uitdagende, zelfstandige functie en samenwerking binnen een team van enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris van maximaal € 6.182,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en een flexibele werkomgeving. Het betreft een functie voor 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging en verdere doorgroei. De omvang van het dienstverband is 32 tot 40 uur per week.  

Geïnteresseerd?

Stuur je CV met motivatie voor 13 mei 2019 naar info@healthvalley.nl. De eerste gespreksronde is gepland op 20 mei. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Chris Doomernik, directeur Health Valley, telefoon 024 355 8737.
Health Valley gaat zorgvuldig om met de privacy van sollicitanten. Voor meer informatie zie het privacy statement sollicitanten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wil je iemand attenderen op deze vacature? Download dan de vacature als PDF bestand of deel de link https://www.healthvalley.nl/vacature

Ook interessant