Schrijf je in voor de Sustainable Healthcare Challenge!

02 april 2019

Wil jij kans maken op prijzengeld tot €15.000,- en heb jij een (beginnende) start-up in de zorg? Geef je dan op voor de Challenge&Congress van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) op 23 mei 2019! Heb jij interesse in innovatie in de zorg en ben jij graag op de hoogte van de nieuwste startups? Kom dan als publiek naar de Challenge&Congress en koop vandaag jouw kaartje!

Win financiële en in-kind ondersteuning

Tijdens de Challenge&Congress verbindt SHC meerdere groepen met elkaar: oa. start-ups, studenten, bestuurders, medisch specialisten, investeerders, innovatoren en meer!

Geselecteerde start-ups krijgen de kans om hun idee te pitchen en het publiek te overtuigen om financieel in hen te investeren tijdens de live-bidding. De deelnemers van de Challenge maken kans op nog veel meer prijzen die hun startup op weg kunnen helpen, zoals consultancy uren, inspiratiereizen, advies, of andere in-kind ondersteuning. Er komt dus niet maar 1 winnaar uit de bus, elke deelnemer heeft kans op een prijs!

Het belooft een mooi programma te worden waarin de pitches worden afgewisseld met vooraanstaande en inspirerende sprekers.

Schrijf je in!

Ben jij dus een jonge ondernemer met een beginnende startup? Schrijf je innovatie dan nu in voor de Sustainable Healthcare Challenge. Aanmelden van je innovatie kan via deze link. De inschrijving sluit op 3 mei om 17.00 uur.

Meer informatie over de Challenge vind je op de website van de Sustainable Healthcare Challenge. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar startups@shcbestuur.nl.

Je kunt de Challenge & Congres ook bijwonen als publiek. Kaartjes voor dit evenement kun je kopen via deze link.

Ook interessant