Zorgaanbieder met een project in Robotica of Blockchain? Maak kans op € 15.000!

08 januari 2020

Ben jij een zorgaanbieder die actief is in cure en/of care? En werk je aan een project in Robotica of Blockchain samen met een bedrijf, meld deze dan vóór 1 februari 2020 aan. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze prijs en het bedrag van € 15.000 euro dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 11 maart 2020 tijdens het Health Valley Event in Nijmegen. Deze prijs op het gebied van zorginnovatie, stimuleert samenwerking tussen zorgaanbieders en bedrijfsleven op het gebied van Robotica en Blockchain.

’Het is een enorm waardevolle prijs, waardoor je meer naamsbekendheid krijgt en daardoor eenvoudiger subsidies kan krijgen. Daardoor kunnen we de Robosculpt verder ontwikkelen en daarmee dus onze droom verwezenlijken.’ aldus drs Cindy Nabuurs, arts onderzoeker van het Radboudumc.

Radboudumc met Robosculpt Winnaar 2019 Het Radboudumc won met het project RoboSculpt in 2019 voor de eerste keer deze prestigieuze prijs. Zij richten op robotica voor het verwijderen van bot achter het oor, het rotsbeen. De operaties zijn complex, tijdrovend en risicovol. RoboSculpt is een
beeldgestuurde precisierobot, die zelfstandig in bot kan frezen. De robot verbetert condities voor de chirurg; verkort operatieduur; en verlaagt de kans op complicaties. Zie hieronder het filmpje over de winnaars van de Health Valley Bridge Prijs van 2019.

[video:https://www.youtube.com/watch?v=OiA30NcM_UQ&feature=youtu.be]

Schrijf je in vóór 1 februari

De inschrijving voor Health Valley Bridge Prijs 2020 loopt tot 1 februari 2020. Klik hier om jouw project in te dienen. Deze prijs en daarmee het steuntje in de rug, wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsorbijdragen van Academy het Dorp en Ledger Leopard.

Ook interessant