Oproep: Zorgorganisatie! Waarnaar ben jij op zoek in zorginnovaties?

16 april 2019

ZorgInnovatie.nl is een open platform en community voor co-creatie van innovaties in zorg en welzijn. Iedereen kan hier ideeën delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid met ruim 3.400 community leden en 700 innovaties en zo’n 2.500 volgers op Twitter, hebben we inmiddels een aanzienlijk bereik binnen de zorgbranche.

Samen versnellen we innovatie in zorg en welzijn. Onze belangrijkste drivers zijn ‘Verbinden’ en ‘Versnellen’.

Krijg de innovaties die jij wil!

Naast het verbinden en versnellen is het platform ook een leerschool. De uitgebreide innovatieprofielen bieden een bron van inspiratie voor onze achterban. Het is nuttig om te weten in welke fase een innovatie zit en hoe een innovatie tot opschalingen is gekomen. Bovendien kunnen verschillende partijen elkaar door middel van reacties en community topics om hulp en adviezen vragen. Tevens geeft het platform een beeld van de ontwikkelingen in de markt en het concurrentieveld.

Om elkaar te blijven inspireren en activeren, en zo samen innovatie in zorg en welzijn te versnellen, bieden wij zorgorganisaties graag de kans om middels een interview hun verhaal rondom het implementeren van zorginnovaties te delen en tips te geven aan ondernemers. Waarop selecteren zorgorganisaties innovaties? Wat voor innovaties hebben zorgorganisatie nou écht nodig! 

Een interview: hoe gaat dat precies in z’n werk?

Het interview wordt face-to-face of via Skype afgenomen door de Community Managers van Zorginnovatie.nl. Het gesprek duurt maximaal een halfuur, waarin we geïnteresseerd luisteren naar jouw verhaal. Waar loop je tegenaan? Wat heeft je verrast? Wat heeft Zorginnovatie.nl jou opgeleverd? Wat zijn jouw gouden tips? Etc.

De Community Manager zal het gesprek uitwerken in een blog. Voordat deze op Zorginnovatie.nl geplaatst wordt delen we de blog natuurlijk eerst ter verificatie met jou en doen we waar nodig nog enkele aanpassingen.

Een voorbeeld van een uitgewerkt en gepubliceerd interview uit de reeks ‘succesvol opschalen’ is die met Marrit Plat van Mobiléa Beeldzorg. Deze blog vind je hier.

What is in it for you?

Het interview is een mooie kans om jouw zorgorganisatie onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Het is dé manier om bekendheid te genereren en andere ondernemers en/of potentiële partners te inspireren en aan te trekken. We zetten onze social kanalen in om de blog te verspreiden en geven je daarnaast een mooi plekje in onze nieuwsbrief.  

Lijkt het je leuk om mee te werken aan een interview? Neem contact met ons op via info@zorginnovatie.nl  

ZorgInnovatie is onderdeel van Health~Holland, en wordt gesteund door viertien partners, waaronder tien regionale zorginnovatienetwerken.

Ook interessant