Oproep: enthousiaste ondernemers gezocht voor een interview

16 augustus 2018

Zorginnovatie.nl is een community platform met als doel het verbinden en versnellen van innovatie in zorg en welzijn. De afgelopen jaren zijn we flink gegroeid en met ruim 3.000 communityleden, 670 innovaties, 16 partners en zo’n 2.500 volgers op Twitter, hebben we inmiddels een aanzienlijk bereik binnen de zorgbranche.

 

Jouw innovatie in de spotlight!

Naast het verbinden en versnellen is het platform ook een leerschool. De uitgebreide innovatieprofielen bieden een bron van inspiratie voor onze achterban. Het is bijvoorbeeld erg nuttig om te weten hoe andere ondernemers bepaalde fases aanpakken. Bovendien kunnen ondernemers elkaar door middel van reacties en community topics om hulp en adviezen vragen. Tevens geeft het platform een goed beeld van de ontwikkelingen in de markt en het concurrentieveld.

Om elkaar te blijven inspireren en activeren, en zo samen innovatie in zorg en welzijn te versnellen, bieden wij ondernemers de kans om middels een interview hun persoonlijke verhaal rondom het opschalen van hun zorginnovatie te delen.

 

Een interview: hoe gaat dat precies in z’n werk?

Het interview wordt via Skype afgenomen door één van de Community Managers van Zorginnovatie.nl. Het gesprek duurt maximaal een uur, waarin we geïnteresseerd luisteren naar jouw verhaal. Waar loop je tegenaan? Wat heeft je verrast? Wat heeft Zorginnovatie.nl jou opgeleverd? Wat zijn jouw gouden tips? Etc. Voor het interview maakt het dus niet uit in welke fase van opschaling jouw innovatie zich bevindt.

De Community Manager zal het gesprek uitwerken in een blog. Voordat deze op Zorginnovatie.nl geplaatst wordt delen we de blog natuurlijk eerst ter verificatie met jou en doen we waar nodig nog enkele aanpassingen.

Een voorbeeld van een uitgewerkt en gepubliceerd interview is die met Jason van Eunen en Freek Teunen van PlaygroundVR. Deze blog vind je hier.

 

What is in it for you?

Het interview is een mooie kans om jouw verhaal / innovatie onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Het is dé manier om bekendheid te genereren en andere ondernemers en/of potentiële partners te inspireren en aan te trekken. We zetten onze Social kanalen in om de blog te verspreiden en geven je daarnaast een mooi plekje in onze nieuwsbrief.  

 

Lijkt het je leuk om mee te werken aan een interview? Neem contact met ons op via info@zorginnovatie.nl  

Ook interessant