Bijeenkomstenreeks: Succes in Europa

13 oktober 2017

Hoe kun je meer business genereren in Europa? Hoe kom je aan de juiste kennis, toegang tot netwerken en EU-budget? Leer van de ervaringen van anderen, deel je behoefte aan eventuele samenwerking en hoor meer over de ondersteuning die je kunt krijgen.

 

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland organiseert een reeks bijeenkomsten met als thema ‘Succes in Europa: Concepts for a Healthy Lifestyle’.

Ben je actief op het gebied van:

  • Health Technology and Delivery Systems: ontwikkeling en toepassing van hoog technologische en sociaal-maatschappelijke oplossingen in de zorg en medische sector.
  • Healthy Brain: de relatie tussen het menselijk brein (moleculair, gedrag, etc.) en het welzijn en de gezondheid van de mens.
  • Personalized Health and Nutrition: maatwerk van zorg en voeding op het niveau van de individuele mens, met ook de inzet van de kansen die technologie en biochemie ons bieden.

En:

  • werk je samen met partners in Oost-Nederland of elders in Europa aan innovatie? Of wil je zakendoen met dergelijke partijen en is jouw bedrijf gevestigd in Oost-Nederland? 

Dan ben je van harte uitgenodigd bij één van de onderstaande interactieve bijeenkomsten!

 

Data

De bijeenkomsten worden gehouden op verschillende plekken in het oosten van Nederland. De data zijn:  

Aanmelden kan via de website van Health Valley.

 

Over het Innovatieprofiel Oost-Nederland

Oost-Nederland is ‘Smart & Healthy’. Tal van kennisinstellingen en bedrijven in de regio lopen voorop in Europa als het gaat om innovaties in de sectoren Agro-Food, Life Sciences and Health, High Tech Systemen and Materialen, Energie en Milieutechnologie. Maar hoe onderscheiden we ons ten opzichte van vergelijkbare regio’s in Europa? Het Innovatieprofiel Oost-Nederland geeft het antwoord.

Het Innovatieprofiel Oost-Nederland is een gezamenlijk initiatief van netwerkorganisaties, kennisinstellingen, universiteiten, werkgeversorganisaties en de provincie Gelderland, Provincie Overijssel, CHE, FoodValley NL, HAN, Health Valley, NovelT, KiEMT, Radboud UMC, Radboud Universiteit, Saxion, Oost NL, Universiteit Twente, Van Hall Larenstein, VNO-NCW Midden, Wageningen University & Research, Windesheim.

Ook interessant