Selectie regionale voorrondes Nationale Zorginnovatieprijs 2019 bekend!

17 januari 2019

De pitches kunnen beginnen! De selectie voor de voorrondes van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019 is bekend. Tussen 15 november en 31 december konden ondernemers hun innovatie aanmelden voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. Een prijs speciaal voor de meest innovatieve onderneming in de opschalingsfase.

De regiopartners van ZorgInnovatie hebben alle inschrijvingen zorgvuldig bekeken en zijn tot onderstaande selectie gekomen. De ondernemers zijn inmiddels geïnformeerd en uitgenodigd om hun innovatie te pitchen aan een regionale jury.

De regionale winnaars gaan door naar de finale op 14 maart en maken kans op de publieksprijs van €5.000,- en/of de vakjuryprijs van €10.000,-. De Nationale Zorginnovatieprijs wordt, tijdens het internationale Health Valley Event in Nijmegen, voor de vierde keer uitgereikt.

Kom naar de voorronde in jouw regio!

Nieuwsgierig naar de nieuwste zorg- en welzijn innovaties in jouw regio? Je bent van harte welkom om een voorronde bij te wonen. Raadpleeg de agenda op Zorginnovatie.nl voor de datum en het programma van de voorronde bij jou in de buurt.  

Lijst geselecteerde innovaties:

Namens ZorgInnovatie: GEFELICITEERD en veel succes tijdens de voorrondes!

Care Innovation Center (CIC)

Healthy Ageing Network (HANNN)

Health Innovation Park (HIP)

Health Valley

In de regio Gelderland wordt geen voorronde georganiseerd. De nominatie voor de finale op 14 maart zal gekozen worden op basis van een virtuele voorronde.

Economic Board Utrecht (EBU)

Amsterdam Economic Board (AMEC)

Slimmer Leven 2020

Expertisecentrum voor innovatieve zorg en technologie (EIZT)

Medical Delta

 

De Nationale Zorginnovatieprijs 2019 wordt mede mogelijk gemaakt:

Ook interessant