Schrijf je in voor de healthtech incubator HealthInc!

14 juli 2017

Ahti (Amsterdam health & technology institute) lanceert HealthInc, een accelerator programma voor ondernemers in zorg en technologie. In tien intensieve weken worden deelnemers aan dit programma ondergedompeld in alle aspecten van het (door)ontwikkelen van hun business model.

HealthInc is gericht op teams die een technologische innovatie - product of dienst – voor de zorg ontwikkelen en deze naar de markt willen brengen. Van de inschrijvingen worden slechts vijf startups of scaleups tot het intensieve programma toegelaten.  

Het programma HealthInc wordt gegeven in het AHTC, het Amsterdam health & technology center, dat gelegen is tegenover het AMC. In deze healthtech hub wordt gebouwd aan een nieuw ‘health ecosystem’. Het is de ideale omgeving voor (startende) ondernemers om samen te werken met artsen en onderzoekers en zo hun innovatie in een reële context te kunnen ontwikkelen.

 

 

Bouw een succesvolle startup

 

Ben jij een startende ondernemer en wil jij:

  • Leren hoe je je startup moet pitchen bij investeerders?
  • Leren hoe je een deal met geïnteresseerde investeerders moet sluiten?
  • Leren hoe je fondsen moet werven?
  • Je business model valideren?
  • Pilot klanten binnenhalen?
  • Partners, investeerders en mentors ontmoeten die je concreet kunnen helpen om je product verder te ontwikkelen?

Dan is dit programma wellicht wat voor jou!

 

 

Informatie en inschrijven

 

De eerste editie begint op maandag 9 oktober 2017. De inschrijving hiervoor staat open tot 13 augustus. Kijk op de website van ahti voor meer informatie.

Wil je meer weten over het programma? Op dinsdagochtend 18 juli en vrijdagochtend 21 juli tussen 09.30u en 12.00u kun je vrijblijvend bij ahti langsgaan om erachter te komen of HealthInc het juiste programma voor jou is.


Paasheuvelweg 25, toren C 4e verdieping – 1105 BP AMSTERDAM -  020 – 303 1050

 

 

Ook interessant