Zorginnovatie.nl en Korton gaan partnerschap aan

18 oktober 2017

Korton Group B.V. heeft zich als business partner aangesloten bij Stichting Zorginnovatie Nederland. Binnen het ecosysteem van de verschillende partners van zorginnovatie.nl, zal Korton zich specifiek richten op het domein ICT. Zorginnovatie.nl is ervan overtuigd dat Korton een waardevolle rol vervult voor innovators en voor zorginstellingen die met innovatie bezig zijn.

 

Zorg en ICT

De adaptatie en integratie van innovaties binnen zorginstellingen hangen nauw samen met snelle en betrouwbare ICT voorzieningen. Tegelijkertijd is het van groot belang dat data en verbindingen goed beveiligd zijn. Er is immers vaak sprake van privacygevoelige patiëntengegevens. Beide pijlers ziet Korton als kernactiviteit. In alle diensten die zij bieden – van cloudoplossingen en softwareapplicaties tot ICT beheer - staat security voorop.

Binnen het partnership met zorginnovatie.nl wil Korton zijn ervaring en expertise inzetten om de aangesloten organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie. Hierin hebben zij zichzelf al bewezen door bij zorginstelling Ons Tweede Thuis alle locaties te voorzien van een veilige en stabiele wifi. Met deze omgeving is het mogelijk om overal mobiel te werken en kan op een makkelijke manier zorgapparatuur en domotica ingezet worden zoals camera’s, valmatten en bewegingsdetectie.

Frank van Boven, Manager Sales & Marketing van Korton: “Dankzij de samenwerking met Zorginnovatie.nl en de ICT-kennis die wij hebben, kunnen we het zorgproces ook een boost geven op het innovatieve vlak. Samen co-creëren op een veilige manier met altijd het cliëntbelang in het achterhoofd, daar staan we voor!

 

Verbinden en versnellen

Stichting Zorginnovatie Nederland heeft tot doel innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Daarom verbinden we bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg. We stimuleren kennisdeling en intensieve samenwerking binnen een sterk platform met relevante stakeholders. Juist door te werken met partners in verschillende domeinen, zoals subsidieadvies of ICT, willen we meerwaarde creëren voor ondernemers in de zorg.

 

 

 

Ook interessant