Nieuwe partner! Zorg voor Innoveren en Zorginnovatie.nl

17 september 2019

Het netwerk van Zorginnovatie.nl blijft zich uitbreiden! Met enthousiasme kunnen we aankondigen dat Zorg voor innoveren zich als partner heeft aangesloten bij ZorgInnovatie. Op Zorginnovatie.nl staan inmiddels meer dan 800 innovaties uit heel het land. Zorg voor innoveren helpt zorgvernieuwers op weg met uiteenlopende onderwerpen zoals e-health, opschaling en financiering.

Zorg voor Innoveren organiseert netwerkbijeenkomsten zoals Innovatiecafés waar ondernemers in de zorg elkaar ontmoeten en inspireren. Ook beantwoordt Zorg voor innoveren vragen die binnenkomen via het digitale loket op zorgvoorinnoveren.nl.

Weten wat Zorg voor innoveren voor jou kan doen? Klik op onderstaande afbeelding voor de animatievideo:

[video:https://www.youtube.com/watch?v=puv6cwM5hRc]

Zorg voor innoveren is een samenwerking tussen vier overheidspartijen: Zorginstituut Nederland, de Nederlandse Zorgautoriteit, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ZonMw. 

Verbinden en versnellen

ZorgInnovatie heeft tot doel innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Daarom verbinden we bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg. We stimuleren kennisdeling en intensieve samenwerking binnen een sterk platform met relevante stakeholders. Juist door te werken met partners in verschillende domeinen, willen we meerwaarde creëren voor ondernemers in de zorg. We zijn ervan overtuigd dat Zorg voor innoveren - in nauwe samenwerking met de vier overheidspartijen meerwaarde voor ondernemers in Nederland kan creëren

Save the date! 10 oktober Innovatiecafé

Samen met Zorg voor innoveren organiseren wij het innovatiecafe: Mag dat wel? Over wet- en regelgeving in de zorg. Heb je vragen over wet- en regelgeving in de zorg? En wat dat voor jou en jouw innovatie betekent? Een team van experts staat op 10 oktober voor je klaar in het Innovatiecafé. Je kunt er advies krijgen en al je vragen stellen over regelgeving in de zorg. Kom je ook?

Ook interessant