Word partner van de e-healthweek 2018

21 november 2017

Van 20 t/m 26 januari 2018 organiseren het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de Informatie Samenleving voor de tweede keer de e-healthweek. 

 

Digitale ondersteuning in de zorg

Met digitale ondersteuning in de zorg (e-health) krijgen mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid. Zo kunnen patiënten langer zelfstandig en veilig thuiswonen en hebben zorgverleners minder administratieve lasten; dus meer tijd voor de patiënt. 

Tijdens de e-healthweek ligt de focus op het vergroten van kennis en vaardigheden rondom digitale ondersteuning in de zorg. Het streven is om zoveel mogelijk mensen met e-health in contact te brengen.

 

Programma acitiviteiten e-healthweek 2018

De e-healthweek vindt plaats op meerdere locaties door heel Nederland.

Deelnemende bedrijven organiseren een breed scala aan activiteiten waarbij de patiënten/cliënten/gebruikers van zorg centraal staan, zodat zij kunnen ervaren wat e-health voor hen kan betekenen.

Door mogelijkheden te demonstreren, kansen te creëren en verbindingen te leggen voor het ondernemen van gezamenlijke acties, tracht de organisatie e-health voor iedereen toepasbaar te maken. E-healthweek activiteiten zijn geheel gericht op bewustwording en kennisdeling. Denk daarbij aan innovatielabs, open dagen, pop-up stores, ronde tafel sessies of workshops; alles is mogelijk tijdens de e-healthweek.

Een actueel overzicht van de (tot nog toe) geplande activiteiten vind je op de website.

 

Partner worden?

Alle partijen die willen laten zien wat e-health is en hoe het werkt kunnen zich (geheel kosteloos) als partner aanmelden; (thuis)zorginstellingen, leveranciers of producenten, maatschappelijke initiatieven, onderwijsinstellingen, gemeenten, patiënten- platformen of ouderenbonden.

Interesse in meedoen aan de e-healthweek door partner te worden: klik hier voor meer informatie
 

Ook interessant