Sustainable Healthcare Challenge (SHC): data events bekend

05 oktober 2018

Gisteravond tijdens de partnerborrel maakte het nieuwe SHC-bestuur de data van de SHC evenementen bekend. Heb jij een passie voor zorg, innovatie en ondernemen? Dan mag jij de events van de Sustainable Healthcare Challenge (SHC) niet missen!

 

Hieronder alle data & events in 2019 op een rij: 

 

Inspirator (7 februari 2019): 
De Inspirator is het eerste grote event in 2019 en staat geheel in het teken van inspireren en geïnspireerd worden. Dit event is hét moment om op een laagdrempelige manier in contact te komen met verscheidene stakeholders in de zorg, medestudenten en young professionals met een gemeenschappelijke interesse: innoveren in de gezondheidszorg.
Het programma biedt motiverende sprekers, diverse ronde round tables en workshops.

Masterclass (7 maart 2019): 

De masterclass is de tweede in de jaarlijkse reeks events van de SHC. Op de masterclass staat het leren van nieuwe skills centraal. Experts uit het SHC-netwerk geven workshops over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn voor startende ondernemers, zoals: pitchen, financiële en juridische kennis, en opschaling. Elke ronde kunnen de deelnemers zich inschrijven voor een ander onderwerp.

SHC Traject (7 maart – 23 mei 2019): 

Het SHC-Traject is speciaal voor enthousiastelingen met een idee over zorginnovatie. Je staat nog aan de start van jouw onderneming, maar je mist nog net dat ene zetje hulp.
Tijdens het SHC-traject krijg je persoonlijke aandacht; er worden exclusieve trainingen verzorgd door SHC-partners en je wordt gekoppeld aan een ervaren coach, die jou gedurende het traject adviseert over het verder ontwikkelen van jouw innovatie. Daarnaast word je begeleid bij het aanleggen van een portfolio, zodat jij aan het eind van het traject iets tastbaars kan meenemen waarmee je kunt laten zien wat jouw innovatie inhoudt. 
Dan rest er nog maar één taak: het publiek en de partners tijdens de Challenge & Congress overtuigen van de waarde van jouw innovatie. Wie weet loop jij die dag weg met financiële en structurele ondersteuning en - niet onbelangrijk – naamsbekendheid!


Challenge en Congress (23 mei 2019): 

Op de Challenge & Congress komt het hele jaar van de SHC samen. Tijdens dit event wisselen innovatie-pitches (Challenge) en sprekers (Congress) elkaar af. Het event wordt afgesloten met een live-bidding, waar het publiek en de SHC-partners in-cash of in-kind kunnen bieden op de pitchende innovaties en hen zo te steunen in het verder uitrollen van hun idee.
Dit event is interessant voor meerdere groepen. Het eigen netwerk van SHC is aanwezig; partners, supportpartijen, coaches, startups en experts. En daarnaast is het event toegankelijk voor iedereen die het interessant vindt, zoals studenten, young professionals, bestuurders, directeuren, medisch specialisten, investeerders en innovatoren.


LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/sustainable-healthcare-challenge/ 
Facebook: https://www.facebook.com/SustainableHealthcareChallenge 
Instagram: https://www.instagram.com/sustainablehealthcarechallenge/ 
Twitter: https://twitter.com/SHC_2018 

Voorzitter: Lisa-Marie van Baaren | Externe Relaties: Daan Christiaan den Boon & Femke Schapink | Marketing: Najoua Ryane | Events: Elianne Veenvliet | Startups: Annelieke Volbeda | Finance: Gijs Lunenborg

Informatie over aanmelden voor het traject volgt binnenkort op Zorginnovatie.nl! 


Meer informatie over aanmelden voor het programma volgt!

Ook interessant