Nieuwe samenwerking Zorginnovatie.nl en MedtechPartners

01 augustus 2019

MedtechPartners heeft zich als strategisch partner aangesloten bij Zorginnovatie.nl. Binnen het ecosysteem van de verschillende partners van Zorginnovatie.nl zal MedtechPartners in kind bijdragen aan het platform. ZorgInnovatie is ervan overtuigd dat MedtechPartners een waardevolle rol vervult voor ondernemers die met innovatie bezig zijn.

MedtechPartners is een platform dat medische innovatie tot leven brengt door ideeën van (startende) ondernemers te versnellen in de doorontwikkeling naar een marktrijp product. In de afgelopen 10 jaar heeft MedtechPartners meer dan 200 veelbelovende en hoogwaardige innovaties geholpen tijdens verschillende stadia van hun ontwikkeling tot een breed scala aan MedTech-toepassingen in Life Sciences & Health.

Met de samenwerking willen ZorgInnovatie en MedtechPartners nieuwe kansen bieden aan innovatie ondernemers om de ontwikkeling van hun innovaties in de zorg te versnellen. We kijken ernaar uit om de interactie tussen partners en innovaties verder te vergroten en gezamenlijk het Nederlandse MedTech Ecosysteem te stimuleren door nationale en lokale initiatieven te verbinden.

Innovaties versnellen

De ontwikkeling van innovaties gaat sneller wanneer je de juiste partners hebt. MedtechPartners helpt jou om voor de ontwikkeling van jouw MedTech innovatie de juiste partners te vinden. Het hebben van de juiste partner(s) vergroot jouw kans van slagen!

Binnen het partnership met Zorginnovatie.nl wil MedtechPartners haar ervaring en expertise inzetten om de startende ondernemers te laten groeien.

Hierin hebben zij zichzelf al bewezen door in de afgelopen 10 jaar meer dan 200 MedTech innovaties te hebben begeleid, waarbij pitchers uit de begintijd zelfs business partner zijn geworden die nu weer de nieuwe generatie startups ondersteunen.

Joep Welschen, program director MedtechPartners“De samenwerking tussen ZorgInnovatie en MedtechPartners biedt ons de kans om samen nog beter innovatie ondernemers te kunnen helpen bij hun doorontwikkeling. Met als overall doel om MedTech innovaties sneller bij de patiënt en behandelaar te krijgen. Wij kijken er erg naar uit om daarbij zowel lokale als nationale initiatieven optimaal met elkaar te verbinden."

Zorginnovatie.nl heeft tot doel innovaties in zorg en welzijn te versnellen. Daarom verbinden we bestaande structuren en innovatienetwerken in de zorg. We stimuleren kennisdeling en intensieve samenwerking binnen een sterk platform met relevante stakeholders. Juist door te werken met partners in verschillende domeinen, zoals subsidieadvies of strategisch advies, willen we meerwaarde creëren voor ondernemers in de zorg.

Ook interessant