Boonstoppel verlengt samenwerking met Zorginnovatie.nl

12 februari 2019

Boonstoppel Subsidie Advies en ZorgInnovatie hebben besloten om haar succesvolle samenwerking te verlengen. Hiermee blijft Boonstoppel als partner van Zorginnovatie.nl betrokken bij het versnellen van innovaties binnen de zorg en welzijn. “Ik ben verheugd dat het partnership wordt verlengd. In de afgelopen twee jaar heb ik gezien dat beide partijen profijt hebben van de samenwerking en we op actieve wijze middels onze subsidiedienstverlening zorginnovatie mede naar een hoger niveau hebben mogen tillen” , aldus Rogier Teunissen, die commercieel verantwoordelijk is binnen Boonstoppel.

10 innovaties versnelt!

In totaal heeft Boonstoppel inmiddels 10 innovaties van ZorgInnovatie versnelt! Dit door subsidies aan te vragen voor onderzoeken naar de technische en economische haalbaarheid van ontwikkelingen als ook het verkrijgen van innovatiesubsidies voor ontwikkeltrajecten. Zorginnovatie.nl is een open platform en community waarop iedereen ideeën kan delen en bijdragen aan de ontwikkeling van ideeën van anderen. Hiermee wil ZorgInnovatie.nl de innovaties versnellen in zorg en welzijn. ZorgInnovatie.nl is sinds 1 juli 2018 onder de paraplu van Health~Holland – het uitvoerend bureau van de Topsector Life Sciences & Health (LSH) – verder gegaan. Dit is één van de negen Topsectoren die het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft aangewezen als een toonaangevende sector. Waar de Topsector LSH de middelen en het netwerk heeft om innovaties op te schalen, heeft Zorginnovatie.nl inzicht in aanwezige innovaties en ontwikkelingen op de markt.

Subsidieadvies nodig voor jouw zorginnovatie?

Boonstoppel wil ook jouw zorginnovaties graag ondersteunen op het gebied van subsidies. Heb jij een innovatief idee in de Healthcare, Biotech, Pharma, MedTech of Ehealth, dan is het goed om de subsidiemogelijkheden eens te laten onderzoeken door één van onze adviseurs.

Koen Lammers is innovatieconsultant bij Boonstoppel Subsidie Advies. Hij helpt jou graag om jouw zogrinnovatie te versnellen! Neem direct contact met hem op: k.lammers@boonstoppel.org

 

Ook interessant