Werving panelleden Gezonde Mening nu van start

23 januari 2018

Zorgproducten die écht aansluiten op de wensen en behoeften van gebruikers? Dat kan alleen als diezelfde gebruikers ook hebben meegedacht over de innovatie. Vanuit dit uitgangspunt is het gezondheidspanel Gezonde Mening vorige week gelanceerd. Een initiatief van Ikone, Care Innovation Center West-Brabant en Academy Het Dorp en mede mogelijk gemaakt door het ministerie van VWS.

Gezonde Mening is een landelijk digitaal panel van en voor mensen die vanuit gebruikerservaring een duidelijke mening hebben over diverse innovatieve zorgproducten. Zo trachten de initiatiefnemers zorgondernemers en eindgebruikers samen te brengen en tot betere zorgproducten te kunnen komen. Zorgproducten die nauw aansluiten bij de wensen en behoeften vanuit de markt. 

Ondernemers worden uitgenodigd om hun zorginnovaties in Gezonde Mening voor te leggen aan de mensen die er daadwerkelijk gebruik van gaan maken. Door de mening en tips van panelleden in het hele innovatieproces mee te nemen, kunnen de ontwikkelaars leren en neemt de kans op succes toe. Zo worden er innovaties gecreëerd die bijdragen aan betere zorg voor de eindgebruiker binnen de preventieve, curatieve en langdurige zorg. 

 

Onderaan dit bericht een kort filmpje met meer informatie over deelname aan Gezonde Mening. 

 

Voor wie?

Panelleden zijn mensen die (dagelijks) gebruikmaken van de zorg en mensen die zorg geven (zoals mantelzorgers en (aankomende) zorgprofessionals). Maar ook mensen die bijvoorbeeld alvast nadenken over hoe zij in de toekomst langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Gezonde Mening is een panel waarin de mensen om wie het écht gaat actief betrokken worden bij de ontwikkeling van zorginnovaties om hen zo een stem te geven. Echte ervaringen, echte meningen!

 

Meedenken over de zorg van morgen? Word panellid!

De werving van de panelleden is nu van start. Om je aan te melden of als je meer informatie wenst, bezoek gezondemening.nl. Heb je een innovatie die je wilt voorleggen aan het Gezonde Mening panel? Neem dan contact op via info@gezondemening.nl

 

[video:https://youtu.be/4d1DqY0_rQQ]

 

Ook interessant