Nieuwe Community Manager Zorginnovatie.nl!

28 september 2018

Een nieuw gezicht! Onlangs is onze community manager Stephanie begonnen bij Zorginnovatie.nl. Stephanie komt uit Rotterdam en gaat zich de komende tijd met veel enthousiasme inzetten voor Zorginnovatie.nl!

 

Wat is je achtergrond?

Stephanie werkte voor Zorginnovatie.nl bij Hallmark, het Maasstad Ziekenhuis, de startup MyHappyList en het beveiligingsbedrijf Trigion. Op deze plekken heeft zij ervaring opgedaan in de online marketing, arbeidsmarktcommunicatie, risicomanagement en kwaliteitsmanagement. bij Maasstad ziekenhuis een social mediastrategie ontwikkeld en deels geïmplementeerd en bij de startup MyHappyList via verschillende social mediakanalen gezorgd voor meer naamsbekendheid.

Hoe zouden oud-collega’s van Stephanie haar omschrijven: Hely Cheung (oud-collega Hallmark): “Stephanie in 3 woorden: vlot, positief en creatief! Ze weet goed wat ze wilt en hoe ze in balans blijft in elke situatie.”

Robin van de Meulen (oud-collega MyHappyList): “Stephanie is een enthousiast en positief ingesteld persoon die graag proactief en creatief aan de slag gaat. Het gaf mij energie om met haar samen te werken. Ze neemt initiatief en is leergierig, zeker op het gebied van marketing en communicatie.”

 

Wat ga je bijdragen aan Zorginnovatie.nl?

“Als je snel wilt gaan, ga alleen. Als je ver wilt komen, ga samen.” (Afrikaans gezegde). Dit gezegde beschrijft goed de essentie van het laten slagen van innovaties, zeker in de zorg. Succesvolle ontwikkeling en implementatie is nodig om de (toekomstige) maatschappelijke uitdagingen in de zorg op te kunnen lossen.

Stephanie: “Met mijn expertise over online marketing en bedrijfskunde wil ik Zorginnovatie.nl nog verder uitbouwen naar een platform om innovatoren met elkaar te verbinden en een podium te geven voor zorginnovaties.”

 

Meld jouw zorginnovatie aan!

Heeft jouw onderneming een geweldig idee op het gebied van zorginnovatie? Ga dan naar www.zorginnovatie.nl en meld jouw innovatie aan!

Meer info nodig? Vraag naar de mogelijkheden bij community manager Stephanie! info@zorginnovatie.nl

Ook interessant