Doe mee aan de e-healthweek 2020 van 27 januari t/m 1 februari

16 januari 2020

Naar anders werken in de zorg

Er komt steeds meer mensgerichte technologie in de zorg (e-health). Dat geeft nieuwe mogelijkheden voor de kwaliteit van de zorg, voor meer regie bij de patiënt en voor betere samenwerking tussen zorgprofessionals. Maar het geeft ook uitdagingen want er worden digivaardigheden gevraagd, nieuwe zorgprosessen worden ingericht en de omgang met patiënten wordt anders. 

E-healthweek in 2020

Van 27 januari tot en met 1 februari 2020 wordt de vierde e-healthweek georganiseerd. In de week staan opschaling (van goed idee naar algemeen gebruik) en digitale vaardigheden (welke kennis en vaardigheden zijn nodig om technologie daadwerkelijk toe te passen) centraal. 
Door het hele land worden activiteiten georganiseerd die aan deze doelen bijdragen. Zorg- en onderwijsinstellingen, gemeentes, zorgverzekeraars, leveranciers en patiëntenverenigingen vinden originele manieren om te laten zien wat er mogelijk is met zorg en technologie.

Organiseer een activiteit in de e-healthweek!

De week laat zien hoeveel beweging er op het e-health front is. Op deze manier stimuleren we elkaar om de volgende stap te zetten om digitale zorgondersteuning dichterbij te brengen. Durf jij de uitdaging aan? Organiseer een activiteit en laat anderen jouw e-health ervaren. We doen het met elkaar!
 
Wil je weten wat er al gebeurt? Kijk op de activiteiten via www.ehealthweek.net/activiteiten Je kunt in de week natuurlijk een kijkje nemen bij de verschillende initiatieven van je collega’s om je licht op te steken. Of zelf ervaring op doen wat e-health voor jou of je buurman, moeder, etc. kan betekenen.
 
Vragen via: info@ehealthweek.net of bel naar ECP: 070-419 03 09.
 
De e-healthweek wordt mogelijk gemaakt door de hoofdpartners: VWS, ZonMw, Zorg van Nu, ICT&Health, Patiëntenfederatie en initiatiefnemer ECP Platform voor de informatietechnologie.

  

 

Ook interessant