Schrijf je nu in voor de Health Impact Accelerator!

09 augustus 2019

Ben jij (bijna) ondernemer en wil je bijdragen aan een gezondere wereld? Wil jij jouw businessplan verder ontwikkelen en meer leren over sociaal ondernemen? Dan is de Health Impact Accelerator iets voor jou!

Je bent de ideale kandidaat als jouw uiteindelijke product of dienst echt van betekenis is voor het grote publiek. Bij jou gaat het om meer dan een gat in de markt; het gaat om maatschappelijke impact daar waar het écht nodig is. Je wilt gezondheidsverschillen verkleinen en burgers faciliteren gezond en wel mee te doen in hun eigen leefomgeving. Jouw idee is baanbrekend en innovatief – en daar blijft het niet bij. Jij gaat het ook echt doen!

In de Health Impact Accelerator (HIA) helpt Health~Holland jou om van jouw idee een business casete maken. Tijdens de HIA word je in tien weken klaargestoomd tot sociale ondernemer. Zo ga je tijdens twee twee-daagse acceleration days aan de slag met jouw propositie en de meetbaarheid daarvan. Een team van zeer ervaren en motiverende coaches zal je hierbij begeleiden. In de tussentijd krijg je wekelijkse coaching van dit team, zodat je snel vooruitgang boekt. Het programma sluit af met een slotevenement, waarbij je het eindresultaat presenteert aan een groep van sociale investeerders, een zorgverzekeraar en een ervaren MKB-ondernemer met innovatieve ideeën.

Bij de HIA maak je kennis met de meerwaarde – en de uitdagingen – van sociaal ondernemen. Zo ontmoet je interessante ervaringsdeskundigen, waarbij hun idee is gelukt – of juist niet. Je ontmoet andere inspirerence sociale startups die op een innovatieve manier met ‘gezondheid’ en ‘leefbaarheid’ bezig zijn. Bovendien inspireer jij op jouw beurt hen en talloze andere MKB’ers die aanwezig zijn tijdens de acceleration days en het slotevenement.

Ben jij een doener met een innovatief idee om als samenleving om te gaan met ‘gezondheid en zorg’ en kun je op onderstaande data? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Health Impact Accelerator!

Belangrijke data

Intake: 16 september 2019
Acceleration days: 24-25 oktober 2019 en 25-26 november 2019
Slotevenement: 19 december 2019

Schrijf je nu in!

Ga naar de website van Health~Holland en schrijf je in! Je kunt je tot 15 september 2019 aanmelden voor de eerste Health Impact Accelerator.

Meer informatie

Voor meer informatie en assistentie kun je contact opnemen met Thom Frielink via frielink@health-holland.com of 06-18421824.

Ook interessant