De data voor de SHC-evenementen voor aankomend jaar zijn bekend!

01 november 2019

In 2020 organiseert de SHC wederom drie inspirerende events. Daarnaast verzorgen zij een traject voor jonge ondernemers met een idee om de zorg te innoveren, maar die nog in de prille fase zitten. 

Inspirator (20 november 2019):

De Inspirator is het eerste grote evenement en vindt dit jaar in november plaats. Deze avond staat in het teken van het inspireren van studenten en young-professionals om zelf te gaan ondernemen in de zorg. De zorg biedt nog veel ruimte voor innovatieve ideeën en verbeteringen, maar wie gaat deze ruimte pakken? Tijdens het evenement komen interessante sprekers aan het woord, kun je inspirerende discussies voeren met verschillende stakeholders en kan je gemotiveerde jonge ondernemingen in de zorg spreken!

Masterclass (4 maart 2020)

De Masterclass is het tweede jaarlijkse evenement van de SHC. Waar de Inspirator bedoeld was te inspireren tot ondernemen, is de Masterclass bedoeld om jonge ondernemingen een stapje op weg te helpen. Tijdens deze avond worden praktische workshops gegeven door experts uit het SHC-netwerk. Deze workshops snijden verschillende onderwerpen aan die belangrijk zijn voor startende ondernemers, zoals: pitchen, financiële en juridische kennis en opschaling.

SHC-traject (4 maart – 13 mei 2020)

Het SHC-traject is bedoeld voor enthousiastelingen die staan te popelen om een innovatief idee op de zorgmarkt te brengen, maar daar nog een extra zetje in de goede richting voor nodig hebben. Tijdens het traject worden deze jonge ondernemingen begeleid door een eigen coach uit het SHC-netwerk. De coach zal de jonge ondernemingen adviseren en bijstaan waar nodig. Daarnaast bestaat het traject uit een aantal trainingen, gegeven door SHC-partners. Tijdens het traject bouwen de jonge ondernemingen een portfolio op, zodat zij aan het einde van het traject kunnen laten zien wat hun innovatie precies inhoudt en hoe zij van plan zijn dit uit te gaan bouwen naar een gezonde onderneming.

Challenge & Congres (28 mei 2020)

Op de Challenge & Congres komt alles samen. Tijdens dit evenement mogen jonge ondernemingen hun innovatieve ideeën pitchen aan het publiek en de SHC-partners. De SHC-partners kunnen tijdens de live-bidding in-cash of in-kind biedingen doen op de pitchende innovaties en hen zo te steunen in het verder uitrollen van hun idee. Naast de challenge is er ook een congres. Interessante sprekers uit verschillende takken van de gezondheidszorg zullen deze dag aan het woord komen.

Dit evenement is leerzaam en leuk voor iedereen die geïnteresseerd is in de toekomst van de gezondheidszorg. De zorg zal moeten veranderen om het betaalbaar te houden voor iedereen, maar hoe en welke innovaties zijn daar precies voor nodig? Dat is op dit moment nog de vraag, maar wie weet loopt DE innovatie wel rond op de Challenge & Congress!

 SHC bestuur 2019-2020

  • Voorzitter: Vera van Lin
  • Externe relaties: Kees Stefels
  • Events: Krijna Opschoor
  • Startups: Bas Dalmeijer
  • Financiën: Willem Sloet
  • Marketing: Bente van den Akker

Ook interessant

Nieuws
Image

Slaaprobot in de zorg

21 oktober 2019