Schrijf je voor 1 februari in als zorgaanbieder voor de Health Valley Bridge prijs 2019!

15 januari 2019

Nieuwe prijs op het gebied van zorginnovatie, stimuleert samenwerking tussen zorgaanbieders en bedrijfsleven

Health Valley nodigt zorgaanbieders die actief zijn in cure en/of care, uit om vóór 1 februari projecten in te dienen waarin ze samen met bedrijven werken aan zorginnovaties die op patiënten gericht zijn. Dit jaar is gekozen voor de thema's Robotica en Blockchain. Een multidisciplinaire jury beoordeelt alle inschrijvingen. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze prijs en het bedrag van € 20.000,- dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 14 maart 2019 tijdens het Health Valley Event in Nijmegen.


Brug tussen zorginstelling en ondernemer 

De naam van de prijs verwijst naar de brug die het slaat tussen een zorginstelling en een ondernemer om samen innovaties mogelijk te maken. René Penning de Vries bestuursvoorzitter Health Valley: “Health Valley staat voor verbindingen. De tijd dat technologie het antwoord was is voorbij. Alles begint bij samenwerking, bij voorkeur tussen partijen met een verschillende invalshoek. Wij gaan kijken naar projecten met kans van slagen, en hopen dat de prijs het verschil kan maken voor het beste idee.”

De vakjury

De jurering zal plaatsvinden door een panel van 5 personen dat is samengesteld uit het Health Valley partnernetwerk. Waar gaat de jury op letten? Jorrit Ebben, Chief Strategy & Innovation Officer van Academy het Dorp en juryvoorzitter: “Innovatie is een complex proces. Het is mijn werk, en ik leer nog elke dag. Bij het beoordelen van projecten ga ik op de eerste plaats letten op samenwerking. Dat is de basis. Daarnaast ben ik van mening dat voor succesvolle innovatie drie ingrediënten nodig zijn: tijd, ruimte voor ontwikkeling en lef. Ik hoop dat we als jury dat lef kunnen belonen.”

Schrijf je in vóór 1 februari 2019

De inschrijving voor Health Valley Bridge Prijs 2019 is geopend en loopt tot 1 februari, klik op de link inschrijven

Ook interessant

Nieuws
Image

Slaaprobot in de zorg

21 oktober 2019