SHC Traject 22 maart 2018 van start - Meld je nu aan!

15 februari 2018

Zit jij momenteel in de conceptfase van jouw start-up en kan jij nog wat hulp gebruiken voor het daadwerkelijk van de grond krijgen van jouw innovatie? Meld je dan voor 1 maart aan voor het Sustainable Healthcare Challenge traject!

Een traject speciaal voor jonge enthousiastelingen met een duidelijk idee over zorginnovatie. Zij die nét nog dat ene zetje kunnen gebruiken om hun idee naar een hoger niveau te tillen. Het SHC-traject helpt hierbij.

 

Persoonlijke begeleiding, netwerken en het aanleggen van een portfolio

Tijdens het traject mag je een flinke portie persoonlijke aandacht verwachten. In eerste instantie middels de exclusieve trainingen die verzorgd worden door de partners van de SHC. De trainingen spelen specifiek in op jouw behoeften en je krijgt de kans om te netwerken met gerenommeerde bedrijven binnen de zorgbranche.

Daarnaast word je gekoppeld aan een ervaren coach die jou adviseert over zaken rondom het ontwikkelen van jouw zorginnovatie. Gedurende het traject werk je actief aan jouw portfolio, zodat je na afloop iets tastbaars hebt liggen en een stapje dichter bij de realisatie van jouw start-up bent!

Tot slot krijgt minimaal één van de traject-deelnemers de kans om te pitchen op het Challenge & Congress event dat op 31 mei plaatsvindt. Hier maak je, naast financiële ondersteuning, kans op consultancy uren, gerichte adviezen en andere in-kind ondersteuning. 

 

Voor wie is het SHC-traject?

Jij bent tussen de 18-35 jaar oud en de ontwikkeling van jouw start-up zit nog in de beginfase. Daarnaast ben je natuurlijk ambitieus en vastbesloten om jouw idee te versnellen en op de markt te brengen. Ook kan je aanwezig zijn bij de geplande activiteiten behorende bij het SHC-traject. In de afbeelding onderaan dit bericht staan de belangrijkste data en activiteiten weergeven. 

 

Interesse? Aanmelden kan tot 1 maart 2018 

Aanmelden kan via de website van SHC. Ook vind je hier aanvullende informatie over het traject, zoals de voorwaarden, verwachtingen en kosten. Heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar startups@shcbestuur.nl.

 

 

Ook interessant