Schrijf je nu in voor het COVID-19 Access-Program!

01 april 2020

TechLeap lanceert het COVID-19 Access-programma voor ondernemers, die oplossingen bieden voor uitdagingen als gevolg van de huidige crisis. Deze speciale editie van het Access-programma is bedoeld om startups te helpen met werkende medische technologieën en gezondheidsoplossingen die klaar zijn om te schalen. TechLeap wil met dit programma ondernemers helpen om hun diensten en producten sneller op de Nederlandse gezondheidsmarkt krijgen.

Het gaat om eenmalige uitgave, bestaande uit drie online sessies. De sessies worden gegeven door bekende ecosysteem experts en opschaalcoaches. 

Het is cruciaal dat degenen die de impact van het coronavirus (COVID-19) proberen te verminder en proberen te bestrijden op alle mogelijke manieren ondersteund worden door de overheid, organisaties en burgers.

Kortom die oplossingen die de druk op het huidige gezondheidszorgsysteem en patiënten met COVID-19 helpen verlichten, verdienen zichtbaarheid en middelen van wereldklasse.

TechLeap wil daarom graag deze organisaties ondersteunen en vaststellen waar de behoefte aan hulp het grootst is, in overeenstemming met de oplossingen die de markt te bieden heeft. TechLeap is van mening dat toegang tot de beste denkers en doeners in het veld de levering van deze oplossingen zal versnellen naar waar ze het meest nodig zijn, nationaal en internationaal.

Voor wie interessant?

Serieuze startups hoeven zich alleen maar aan te melden. Een startup komt in aanmerking als:

  • Technologie gedreven.
  • Nederlands gevestigd.
  • Gefinancierd (of inkomsten gestuurd).
  • Een duidelijk begrip van product en/of dienst en markt waarvoor je dienst en/of product ontwikkeld.
  • Een direct relevant voorstel in de strijd tegen Corona die zich al heeft bewezen in een aantal ziekenhuizen / zorginstellingen.

TechLeap is op zoek naar werkende producten op het gebied van:

  • Diagnose
  • Patiëntenzorg
  • Levering van apparatuur
  • Infectiecontrole
  • Thuiszorg

Selectie

De definitieve goedkeuring en selectie gebeurt door een ervaren, onafhankelijke selectiecommissie. TechLeap selecteert de startups op basis van de algehele waardenpropositie, schaalpotentieel, tractie en programma-fit.

Werkwijze

Solliciteer via de het formulier (max. 10 minuten om in te vullen)

Na eerste goedkeuring ontvang je een uitnodiging en ontmoet je de selectiecommissie.

Er zijn geen kosten aan verbonden aan het deelnemen aan het programma.

Belangrijke data

Inschrijvingen open: 30 maart - 7 april

Eindselectie: 14 april

Aftrap: 15 april

Het programma begint met 3 online sessies en extra 1 op 1 ondersteuning gegeven door het TechLeap team. Sessies zijn gepland op 17, 21 en 23 april.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het COVID-19-Access-programma, neem contact op met Fred Rustler via het volgende mailadres: fred@techleap.nl

Ook interessant

Nieuws
Image

Slaaprobot in de zorg

21 oktober 2019