Inschrijving Sustainable Healthcare Challenge geopend!

29 maart 2018

Ben jij student of young professional en heb jij een goed idee om de zorg te innoveren? Heb jij een startup in de zorg en ben jij klaar om te pitchen voor een publiek vol met bedrijven en andere geïnteresseerden die staan te springen om iets voor jou te betekenen? Schrijf je dan nu in voor de Sustainable Healthcare Challenge 2018!

 

Op 31 mei 2018 vindt de Challenge & Congres van de Sustainable Healthcare Challenge plaats. Gedurende het evenement wisselen hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches van jonge startups (Challenge) elkaar af. Een verfrissende dag vol innovatie en ondernemerschap die in het teken staat van netwerken!

 

Win financiële en in-kind ondersteuning

Tijdens de Challenge krijgen geselecteerde startups de kans om hun idee te pitchen en de SHC partners te overtuigen om te investeren tijdens een live-bidding. Daarnaast hebben deelnemers aan de Challenge kans op nog veel meer prijzen die hun startup op weg kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan consultancy uren, publiciteit of andere in-kind ondersteuning. Het publiek krijgt, naast de partners van de SHC, ook de verantwoordelijkheid om hun mogelijkheden en middelen aan de startups aan te bieden tijdens de live-bidding.

Geld en middelen kunnen aan alle geselecteerde startups toegekend kunnen worden. Er komt dus niet maar 1 winnaar uit de bus, elke deelnemer heeft kans op een prijs!

In totaal wordt er 15.000 euro aan prijzengeld uitgedeeld en zijn er bijvoorbeeld consult-uren, publiciteit, werkplekken, proeftuinen, inspiratiereizen en samenwerkingsverbanden te winnen.

 

Schrijf je nu in!

Ben jij dus een jonge ondernemer met een beginnende startup? Schrijf je innovatie dan nu in voor de Sustainable Healthcare Challenge. Aanmelden van je innovatie kan via deze link. De inschrijving sluit op 10 mei om 17.00 uur.

 

Meer informatie over de Challenge vind je op de website van de Sustainable Healthcare Challenge. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar startups@shcbestuur.nl.

Je kunt de Challenge & Congres ook bijwonen als publiek. Kaartjes voor dit evenement kun je kopen via deze link.

Ook interessant