Met € 50,- korting naar Innovation for Health

15 september 2017

Op 1 februari 2018 vindt de conferentie Innovation for Health plaats in het WTC in Rotterdam. Innovation for Health is een vooraanstaand congres op het gebied van Life Sciences & Health. Gedurende deze dag krijgen innovatieve projecten en producten een podium. Industrie, onderzoek, maatschappelijke organisaties en overheid worden bij elkaar gebracht.

 

Netwerkkansen voor innovators

Naast een uitgebreide expo, een boeiend plenair programma en interessante sprekers uit wetenschap en praktijk, zijn er ook verschillende onderdelen die specifiek aantrekkelijk zijn voor ondernemers met een innovatie:

  • Meet the investor: Tijdens korte één-op-één gesprekken kunnen ondernemers hun innovatieve ideeën pitchen bij verschillende investeerders.
  • Connect2Collaborate: Naast investeerders, krijgen innovators ook de mogelijkheid om één-op-één adviesgesprekken aan te gaan met verschillende experts op het gebied van regelgeving, patentrecht of het naar de markt brengen van je innovatie.
  • Innovation pitches voor start-ups en voor scale-ups: Geselecteerde ondernemers en wetenschappers kunnen hun innovatie of ontdekking te presenteren aan een breed publiek van potentiële investeerders en partners. Een mooie kans om exposure voor je innovatie te creëren.

 

Het gehele programma kun je vinden op de website van Innovation for Health.

 

Vouchercode voor korting

Omdat Zorginnovatie.nl partner is van Innovation for Health, kunnen we jou € 50,- korting bieden op de registratiefee. Wil jij je dus op 1 februari laten inspireren door de laatste trends in Life Sciences & Health? Meld je dan aan op www.innovationforhealth.eu en gebruik de vouchercode ZIV180201 om €50,- korting te krijgen op je registratie.

Let op: tot 10 januari geldt deze korting op de gewone toegangsprijs. Daarna geldt een late fee (deze is € 50,- hoger).