TRANSITION IN HEALTHCARE HEALTH VALLEY EVENT 30 MAART 2023

03 februari 2023

Het programma van het Health Valley Event Transition in Healthcare, krijgt steeds meer vorm. We zoomen dieper in op betaalbare en toegankelijke zorg van vandaag en morgen, ondersteund door technologische innovaties. Een greep uit het programma:

  • Ernst Kuipers, Minister VWS zal het programma openen.
  • Twee inspirerende keynote sprekers: Sietske Rozie, over ‘Transitie van intelligentie in de zorg’ en Maroeska Rovers over het belang van technologie.

En we hebben tal van interessante parallelle sessies:

  • Van ggz-zorg naar mentale gezondheid: In Doetinchem bouwen lokale partijen sinds januari 2022 in co-creatie een ecosysteem mentale gezondheid (GEM), laat je inspireren door de best practices.
  • Waardegedreven zorg, wat betekent dat eigenlijk: Samen met onze partner TNO en diverse experts ontdek je de wereld achter de term waardegedreven zorg. Wat houdt deze veelgebruikte term nu eigenlijk écht in en hoe meet je waardegedreven zorg in de praktijk?
  • Werknemer en technologie, opschalen best practices: In deze sessie gaan de HAN en WZW als werkgeversorganisatie in gesprek over hoe technologie de effectiviteit en inzetbaarheid kan optimaliseren.

Creëer een eigen sessie!

Heb je interesse om jouw bedrijf of organisatie te presenteren in een eigen sessie of wil je op een andere manier gebruik maken van de profileringsmogelijkheden op het HVE, bijvoorbeeld op de beursvloer? Bekijk het complete aanbod van profileringsmogelijkheden op de event website.

Bestel je ticket

Tickets kosten € 375,- (per persoon, exclusief btw) en zijn inclusief entree, lunch, diner, parkeren en volledig toegang tot alle sessies, beursvloer en 1-1 matchmaking mogelijkheden. Via Health~Holland kan je korting krijgen op dit evenement. Gebruik hiervoor de kortingscode HEALTHHOLLAND25. Hiermee krijg je 25% korting op de dan geldende prijs. 

Meer info en tickets

Bron: Health Valley

Een foto van Ernst Kuipers, met links de tekst: "Transition in Healthcare". Onderin een golf van paars en blauw, het logo van het Health Valley Event. Rechtsonder de datum 30 maart en locatie Nijmegen.