Innoveren kun je niet alleen, maar met wie ga je dit dan samen doen?

Kevin Jacobs verwoordt in zijn vraag aan de community op 25 januari 2023 heel erg mooi wat er nodig is om te innoveren in de zorg; '...een portie professioneel doorzettingsvermogen...'

Maar met alleen doorzettingsvermogen kom je er niet. Er zijn veel onderwerpen te bespreken. Ik wil er graag eentje uitlichten welke ons binnen TrueSim enorm goed helpt. Samenwerken. In onze ogen één van de sleutels tot succes.

Vooral in het begin is het een uitdaging. Er zijn veel partijen die willen samenwerken. Maar welke partij is nu voor jouw innovatie de juiste? Met welke partij kom je samen verder? Hoe creëer je een win-win? Wij hebben ervoor gekozen om met een partij samen te werken die verbonden is met de dezelfde organisaties welke uiteindelijk ons product gaan afnemen. Hiermee is er een driehoek ontstaan welke de verbinding vormt. De samenwerkingspartner heeft een actief platform waar de aangesloten organisaties met dezelfde behoefte samen komen om hun ervaringen te delen en vragen te stellen. Net zoals hier op zorginnovatie.nl, maar dan gericht op één doelgroep die aansluit op onze oplossing. We zijn hierbij nauw betrokken. We hebben samen (ontwerp)sessies om de toepasbaarheid van de innovatie te vergroten en optimaal aan te sluiten bij de behoefte van de klant. Samen met de klant. Met de zorg, door de zorg, voor de zorg.