Internationaal ondernemen in innovatieve zorg voor Haagse ondernemers

04 juli 2018

Ondernemers met internationale ambities komen vaak voor heel wat uitdagingen te staan wanneer zij hun product op een andere markt willen introduceren. Een goede voorbereiding op taal, cultuur, netwerk en zakelijke normen vergroot je kansen. 5 Haagse zorginnovatoren krijgen nu de kans om deel te nemen aan een programma over Internationaal ondernemen. Ben jij ondernemer in de zorg, ben je gesitueerd in Den Haag én bevind je je momenteel in de voorbereidende fase van een internationaliseringsstap? Meld je dan nu aan!

 

Pilot ‘Internationaal ondernemen in innovatieve zorg’

Gemeente Den Haag, Task Force Health Care (TFHC) en Haagse ondernemersverenigingen hebben gezamenlijk deze pilot opgezet, die half juli van start gaat.

Het programma van de pilot bevat een intakegesprek, individuele opdrachten, coaching, gezamenlijke activiteiten en workshops met als einddoel werken naar het creëren van sterke (buitenlandse) netwerken en een gedegen exportstrategie en marketingcommunicatie propositie. Gedurende het traject is TFHC aanspreekpunt voor additionele relevante inzichten, kennis, ervaring en relaties. Indien relevant wordt er ook samengewerkt met andere partners zoals Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) of lokale partijen in het doelland.

 

Aanmelden voor 10 juli

Geïnteresseerde ondernemers kunnen zich tot dinsdag 10 juli 13:00 uur via deze online vragenlijst aanmelden. Op basis van de antwoorden maakt een team van experts een eerste selectie. Hierbij beoordeelt het team op ervaring, ambities en potentie van het bedrijf.

Meer informatie over de pilot vind je op de website van de gemeente Den Haag.