Meld je aan voor de Hacking Health Amsterdam!

23 mei 2022

Hacking Health Amsterdam is een hackathon waarin ongewone teams werken aan oplossingen die bijdragen aan meer gezondheid en geluk in Amsterdam. De hackathon duurt van donderdagmiddag 23 juni 16.00 tot en met zaterdag 25 juni 18.00. We maken er samen weer een energiek, leerzaam en vooral superleuk evenement van. 

WAT IS EEN HACKATHON?

Een hackathon is een evenement waarin in korte tijd oplossingen voor problemen worden bedacht. Vooraf kan iedereen knelpunten m.b.t. gezondheid en geluk in Amsterdam indienen. Tijdens de hackathon wordt voor elke uitdaging een team gevormd. De teams bestaan uit mensen met verschillende achtergronden. Tijdens de hackathon werken de teams in 2,5 dag aan hun oplossing (‘prototype’) en krijgen daarbij hulp van coaches en experts.

IEDEREEN KAN MEEDOEN!

Alle leeftijden, beroepen, culturen en ervaringen zijn welkom. Je hoeft géén IT-specialist te zijn of een specifieke opleiding te hebben. “Hacken” betekent bij ons: oplossingen bedenken. Dit kan met behulp van technologie of data, maar hoeft niet! Juist een mix aan kennis en ervaring zorgt voor nieuwe, creatieve oplossingen. Iedereen is dus even waardevol binnen het team. Een super team bestaat bijvoorbeeld uit een student, verpleegkundige, kapper, ontwerper en programmeur.

MEEDOEN GEEFT ENERGIE!

De hackathon zit bomvol positieve energie. Je werkt aan een relevante uitdaging, je leert door te doen (bijvoorbeeld hoe je snel ideeën en onverwachte oplossingen kunt bedenken en een prototype kunt maken en testen) en je ontmoet allemaal leuke nieuwe mensen met verschillende achtergronden. Bekijk hier de filmpjes en foto’s van eerdere edities om een indruk te krijgen van de sfeer!

Lees hier meer over meedoen en aanmelden!
Let op: aanmelden kan tot 1 juni!

Logo Hacking Health Amsterdam