Dutch Health Week komt eraan!

12 mei 2022

Van maandag 13 tot en met vrijdag 18 juni 2022 vindt in Utrecht de eerste live editie van de Dutch Health Week plaats. Tijdens het grootste festival voor gezondheid, zorg en life sciences vinden in de Jaarbeurs drie vakbeurzen plaats: Zorgtotaal, Zorg & ICT en Support. Daarnaast zijn er in de Jaarbeurs en in de stad een groot aantal andere evenementen voor professionals in de zorg en life sciences, zoals seminars, netwerkbijeenkomsten en een congresprogramma. Thema’s als duurzaamheid en digitalisering van de zorg komen uitgebreid aan bod. De Dutch Health Week is een initiatief van Jaarbeurs, het onafhankelijke programma wordt samengesteld door  Dutch Health Hub. 

Ruud Koolen, directeur van de Dutch Health Hub: “De Jaarbeurs staat een week lang in het teken van toegankelijke zorg en gezondheid voor iedereen. We brengen pioniers, denkers en doeners bij elkaar op een inspirerend festival, waar hoogwaardige innovaties worden gepresenteerd en de nieuwste kennis en inzichten worden gedeeld. En dat allemaal in Utrecht, de stad die zich met recht de Gezondheidshoofdstad van Nederland mag noemen. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt.”

Programma

Voor het eerst brengt de Dutch Health Hub de drie beurzen Zorg & ICT (14 t/m 16 juni), Zorgtotaal (14 t/m 16 juni) en Support (15 t/m 18 juni) samen in één week. Live. Van 13 tot en met 18 juni 2022 in Jaarbeurs, Utrecht. Tijdens de Dutch Health Week kun je in een van de vele theaters tientallen kennissessies en best practises over de toekomst van de Nederlandse gezondheidszorg volgen, netwerken, innovaties spotten, elkaar inspireren én verder helpen.

Het programma is opgebouwd rondom actuele thema’s als duurzame zorg, digitale zorg, gezondheid, preventie en vitaliteit. Het worden dagen vol keynotes, interviews, ronde tafelgesprekken en luchtige intermezzo’s!

Zorg dat je er bij bent en registreer je voor gratis toegang!