Maak kennis met de HIA-jury!

07 juni 2023

De afgelopen weken hebben de teams van de Health Impact Accelerator hard gewerkt aan de waardepropositie van hun onderneming. Zo keken ze niet alleen naar de probleemstelling en hun oplossing, maar ook naar de doelgroep, maakten ze een stakeholder-analyse en vergeleken ze hun oplossing met die van verschillende concurrenten. Ook leerden ze over hun financieel model, hoe de wereld van de zorgverzekeraars eruitziet en hoe ze hun product moeten pitchen.

Gister hebben de teams voor de jury gepitcht, waaruit bepaald wordt wie er straks als winnaar wordt uitgeroepen. Maar wie zit er eigenlijk in die jury? En waar hebben ze op gelet? Dat lees je hieronder, waar we de juryleden één voor één aan je voorstellen!

Stephan Hulsbergen

Als Venture Developer Medische technologie bij de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) begeleidt Stephan startup teams van technologie naar toepassing en uiteindelijk naar de markt. Als voorzitter in de jury kijkt hij of de deelnemers gedreven teams zijn met oplossingen voor grote problemen. Hij heeft met name gekeken naar het verdienmodel en de schaalbaarheid.

Stephan Hulsbergen

 

Björn Vennema

Björn is co-founder en Managing Director bij Social Finance NL en bestuurslid bij de National Advisory Board (NAB) for Impact Investing in Nederland. Hij adviseert en ondersteunt organisaties bij het includeren van maatschappelijke waarde in hun business cases. Voor de HIA-teams focuste hij op de duidelijkheid van de businessplannen en of daarbij is nagedacht over de financiële duurzaamheid, de impact en de effecten daarvan op hun partners.

Björn Vennema

 

Liesbeth Leurs

Liesbeth is werkzaam als Business Developer Zorginnovatie bij Regiodeal Drechtsteden Gorinchem. Ze houdt zich bezig met verschillende netwerkactiviteiten in het veld van gezondheid, zorg en welzijn, met als doel het stimuleren van het innovatievermogen van organisaties. Als jurylid keek Liesbeth of de teams een duidelijke visie hebben over wie hun klanten zijn en welk klantenprobleem ze oplossen. Ze lette hierbij vooral of er aandacht was voor hoe het product of de dienst past in het leven van de eindgebruikers.  

Liesbeth Leurs

 

Bob Rogmans

Bob heeft jarenlange ervaring als HR consultant. Zo is hij werkzaam geweest in retail, IT en pharma. Naast de inhoud van de businessplannen had hij dan ook veel aandacht voor de teamdynamiek en keek hij of de juiste personen en vaardigheden aanwezig zijn binnen het team.  

Bob Rogmans

 

Bekendmaking

Hoewel de teams al voor de jury hebben gepitcht, blijft de winnaar nog even geheim. Op 13 juni 2023, tijdens Zorg & ICT, zal Stephan als juryvoorzitter de winnaar bekend maken. Ben jij erbij? Registreer je voor Zorg & ICT via de knop hieronder!

Registreren voor Zorg & ICT

Zelfzorg aan Zee tijdens hun pitch