Profile picture for user jelle

Jelle Heisen

Founder, Verne Health
Founder, Verne Health
AI
Digitalisering
(Tele)monitoring
Zelfzorg
Ik wil de zorg verbeteren. Vanuit mijn achtergrond als fysiotherapeut en ervaringen in de topsport ben ik altijd op zoek naar het beste. Die mindset gebruik ik om patiënten en fysiotherapeuten te helpen.
De zorgvraag neemt toe en het huidige systeem is niet houdbaar. Het is mijn uitdaging om hier verandering in te brengen.

In mijn visie staat de burger centraal, soms gezond en coaching en soms ziekte en zorg. Door mensen te monitoren op afstand en daaraan geautomatiseerde adviezen te koppelen kunnen we mensen persoonlijker en directer op de juiste manier helpen. Er moet een volledige integratie komen tussen digitale ondersteuning en fysiek zorgverlener om dit goed te laten verlopen.

In het huidige zorgsysteem merk ik dat er beperkingen zitten in de (digitale) ondersteuning van de patiënt én de zorgprofessional. Ik geloof dat we patiënten en zorgprofessionals kunnen ontzorgen door middel van slimme techniek. Verne Health ontzorgt patiënten door middel van zelfdiagnostiek en laagdrempelig advies. Patiënten willen snel weten wat ze hebben en hoe ze met een bepaalde klacht om kunnen gaan. Verne Health helpt 24/7 met direct persoonlijk advies. Digitaal waar mogelijk, fysiek waar nodig. Met de data helpen we jou als zorgprofessional om efficiënter te werken en een hogere zorgwaardering te krijgen.

Er stromen veel zorgprofessionals het vak uit terwijl er juist meer zorgverleners nodig zijn. Een grote ergernis is de administratielast en aanleveren van (kwaliteits)eisen die zorgverleners ervaren. Het is mijn missie om de zorgverlener meer werkplezier te geven en op deze manier ervoor te zorgen dat de zorg toekomstbestendig is. Dit kunnen we alleen samen doen. Benieuwd hoe ik dat doe? Neem dan even contact op!

Innovaties die Jelle versnelt

Chatbot Verne

Chatbot Verne is de digitale beweegassistent. De triagetool op basis van chatbot technologie geeft binnen 5 minuten een...