Profile picture for user info_4

Liesbeth Bouwhuis

Ontwikkelaar Bepper Balance Methode, Coach & Trainer, Bepper B.V. Coaching & Training
Ontwikkelaar Bepper Balance Methode, Coach & Trainer, Bepper B.V. Coaching & Training
Informatie-uitwisseling
Overige
Geboren in 1968 op een boerderij in Friesland. Opgeleid als Docent Muziek aan het Conservatorium. Oorspronkelijk als docent en coordinator werkzaam geweest in Hilversum en Vlaardingen, daarna als projectleider bij projecten waarbij samenwerking gestimuleerd werdt tussen de combinatie van onderwijs, cultuur, overheid en ondernemingen in Zuid-Holland.

Sinds 2006 zelfstandig ondernemer en sinds 2014 een eigen coachpraktijk.

Vanuit deze coachpraktijk ontdekte ik bij sessies dat ik niet alleen de door mij geleerde methodieken toepaste om een cliënt verder te helpen, maar ook eigen manieren ontwikkelde. Bij één van die manieren was het effect zo groot en het geheel zo helpend, dat ik het helemaal heb uitgewerkt.

De methode is nu volwassen. Ik geef trainingen die zijn geaccrediteerd door NOBCO, SKJ, NOLOC, STIR en LVSC en branche-erkenning heeft via het SKJ waardoor de training nu erkend is voor DUO (STAP).

Ik heb met anderen samen in eigen beheer onderzoek gedaan met resultaten die significante verbeteringen laten zien in overzicht en rust die een cliënt ervaart ten aanzien van zijn probleem/uitdaging/keuze en daardoor de cliënt zelf laat zien, voelen en ontdekken hoe het anders kan.
Er is een boek uitgebracht "Anders Coachen met de Bepper Balance Methode" en er zijn professionele tools ontwikkeld die worden geproduceerd in de regio (Bepper Bord (hout), Magnetisch Bepper Bord en de Bepper Team-Kit.

Met deze (fysieke en visuele) tools is het mogelijk dat de cliënt zijn innerlijke belevingswereld inzichtelijk maakt waardoor voor cliënte zelf maar ook voor de coach/begeleider veel ingangen voor verbetering zichtbaar worden. Je bent snel bij de kern zonder veel praten en kunt dus snel en effectief aan de slag met dat waar de cliënt behoefte aan heeft.

Innovaties die Liesbeth versnelt

Bepper Balance Methode

De methode helpt coaches om hun cliënten zelf te laten zien, voelen en ontdekken hoe het anders kan...