Profile picture for user hybridauth_user 168

Jacomijn Jacobs

ontwikkelaar ehealth zorg, Karakter kinder en jeugdpsychiatrie en ehealthfabriek
ontwikkelaar ehealth zorg, Karakter kinder en jeugdpsychiatrie en ehealthfabriek
Digitalisering
Hulpmiddel
Virtual reality
Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk en daarnaast nog binnen de jeugd GGZ als gezins- en relatietherapeut en dialectisch gedragstherapeut voor jongeren met emotieregulatieproblemen en persoonlijkheidsproblematiek. Al ruim 25 jaar heb ik beroepservaring in de kinder- en jeugd GGZ en werk ik met pubers, gezinnen en echtparen. Ik heb veel kennis over emotieregulatieproblemen en persoonlijkheidsproblemen in combinatie met herstel van hechtingsrelaties en vertrouwensbanden.
Ik zocht een manier om jongeren meer regie te geven en ben daarom begonnen met het ontwikkelen van applicaties . Ik heb de ehealthfabriek opgericht en de bedenker en ontwikkelaar van DGdigiTaal, een serious game, een crisisbuddy app en informatiefilms met e-learningmogelijkheden.
De eHealthfabriek is een onderneming die e-mentalhealth producten bedenkt, ontwikkelt en op de markt brengt voor de consument die zorg nodig heeft. We willen hulp en ondersteuning leuker en creatiever maken. Hierdoor wordt de hulp eigentijdser. Dat spreekt de consument aan. Het gebruik van onze producten stimuleert snelle integratie van (geleerde) vaardigheden en bevordert het inzetten van ander gedrag in moeilijke situaties.

De eHealthfabriek wil door gebruik van apps, serious gaming en virtuele tools de hulp eigentijdser, creatiever en leuker maken zodat het meer aansluit bij de beleefwereld van nu. Voor de cliƫnt en hulpverlener.

Innovaties die Jacomijn versnelt

Helpende Gedachten App

Wat moet je doen als je gedachten negatief zijn en blijven en je het gevoel hebt dat je...