Zorg voor innoveren komt met podcast

09 juli 2021

Zorg voor innoveren heeft iets nieuws: een podcast! Via de podcast wordt dieper ingegaan op actualiteiten met experts op gebied van zorg en innovatie. Zorgprofessionals, ondernemers, maar ook burgers worden met elkaar verbonden. Wat is hun visie op ontwikkelingen in het zorgveld? Samen proberen ze antwoorden te vinden op vragen. 

De eerste aflevering gaat over de vlucht van e-health, met in het bijzonder beeldbellen. Hoe houden we deze trend vast? Zorg voor innoveren spreekt met Marlies Schijven, hoogleraar Chirurgie en deskundige op het gebied van e-health bij Amsterdam UMC, en Greet Veltman, een senior ervaringsdeskundige en zelfverklaard ‘zorggebruiker op een missie om de zorg te verbeteren’. Hoe ging de implementatie van beeldbellen bij Amsterdam UMC? Hoe kunnen we die groei van digitale zorg ook na corona vasthouden?  En hoe gaan ouderen om met beeldbellen? Blijf Zorg voor innoveren volgen en krijg binnenkort antwoord op alle vragen van Greet en Marlies in Zorg voor innoveren - de podcast.

Luister op de fiets, in de trein of tijdens een wandeling via een van je favoriete mobiele applicaties zoals Spotify. De eerste aflevering is hier te beluisteren!

BRON: Zorg voor innoveren