Doe mee met de Health Impact Accelerator en breng je onderneming naar een hoger niveau!

02 februari 2023

Durf jij het aan de impact van je innovatie kritisch onder de loep te nemen? Je aannames over de eindgebruiker onder ogen te zien? Je onderneming hiermee naar een hoger niveau te tillen? Doe dan mee met de Health Impact Accelerator!

Waar werk je aan?

Samen met je team ga je in 10 weken aan de slag om een gefundeerde business case te ontwikkelen rondom jouw innovatie. Onder begeleiding van ervaren coaches werk je aan een gedegen waarde propositie, breng je de belangrijkste stakeholders in kaart en identificeer je jouw concurrenten. Je gebruikt de kennis van ervaren ondernemers om jouw propositie verder te versterken en de andere teams zullen je doorlopend uitdagen om scherp te blijven nadenken over je aannames en risico’s.

Het programma bestaat uit twee driedaagse bootcamps waarin je aan de slag gaat met onder andere de meetbaarheid en de financiële haalbaarheid van je innovatie. Ook krijg je wekelijkse online coaching zodat je snel vooruitgang kunt boeken. Na afloop lever je een businessplan op en pitch je dit voor de jury, bestaande uit ervaren business developers en stakeholders uit de zorgsector. De winnaar van de Health Impact Accelerator zal bekend gemaakt worden tijdens de Dutch Health Week, een landelijk evenement waar jouw team kan rekenen op een fantastisch podium!

Voorwaarden

Om deel te kunnen nemen aan de Health Impact Accelerator moet je inschrijving voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Jouw innovatie heeft de potentie de zorg efficiënter te maken of bestaande zorg te vervangen;
  • Jouw innovatie is reeds getest – al zij het in een kleine setting;
  • Jouw oplossing draagt bij aan ten minste één van de VWS-missies;
  • Jouw team bestaat uit ten minste drie gedreven personen;
  • Alle teamleden zijn beschikbaar op de bijbehorende data.

Schrijf je nu in!

Inschrijven kan tot uiterlijk 7 maart. Op 13 en 14 maart worden potentiële kandidaten uitgenodigd voor een intakegesprek met de coaches. In totaal zullen er vijf teams geselecteerd worden voor deelname. 

Meer informatie en inschrijven

Logo Health Impact Accelerator