Virtual OV - Innovatieve Oplossing voor Zelfstandig Reizen en Zelfredzaamheid

Opschaling

Onze VR-gebaseerde oplossing is speciaal ontworpen om mensen met autisme, een licht verstandelijke beperking of andere psychosociale uitdagingen voor te bereiden op zelfstandig reizen. Met realistische scenario’s en begeleide training bouwen deelnemers zelfvertrouwen op en ontwikkelen ze essentiële vaardigheden.

We vergroten mobiliteit, bevorderen sociale inclusie en versterken executieve functies. Het resultaat? Zelfstandigheid, kwaliteit van leven en economische kansen.

Virtual reality
Regio Noord-Holland
Help ons versnellen

Voor mensen met Autisme, licht verstandelijke beperking of andere psychosociale uitdagingen is er een gebrek aan inclusie. Zij willen en kunnen meedoen, maar hebben daar voldoende en passende leerervaringen voor nodig. Zo kunnen zij zich persoonlijk ontwikkelen en zelfstandiger worden. Hier dragen wij met onze VR oplossing graag aan bij.

Changefied werkt graag samen om de impact van Virtual OV te vergroten. We streven naar nauwkeurig onderzoek en inzichten om de effectiviteit van onze innovatieve VR-trainingsoplossing te optimaliseren en te verzekeren dat we de specifieke behoeften van deze doelgroepen effectief adresseren.

Vragen of interesse in een demo? Neem contact met ons op!