Valtes

Opschaling

Een gepersonaliseerd digitaal platform voor mantelzorgers dat tips, tricks & adviezen in de juiste context en omstandigheden aan mantelzorger aanbiedt op basis van zijn of haar behoefte en zorgcontext. We helpen met de route naar informatie, hulp en steun, maar ook met bewustwording en preventie door middel van bijvoorbeeld zelfhulp of zorgverlof.

AI
Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Zelfzorg
Regio Drenthe
Help ons versnellen

Op zoek naar gemeenten die deze app voor mantelzorgers gaan inzetten als additionele, digitale dienstverlening voor mantelzorgers van met name onder de 65 jaar. Naast dat het helpt om te voorkomen dat er een groot aantal extra mantelzorgconsulenten moeten worden aangenomen met het oog op het groeiende aantal mantelzorgers, biedt de app ook beleidsinformatie op basis waarvan mantelzorgbeleid en -uitvoering verder kan worden gebaseerd.

Daarnaast zoeken we organisaties die een inhoudelijke bijdrage leveren aan het ondersteunen van mantelzorgers, te denken aan tips, artikelen, ervaringsverhalen of adviezen. Daarmee wordt informatie voor mantelzorgers zo relevant en interessant mogelijk.