UIZ.CARE

Pilot

Als reactie op het groeiende tekort aan gezondheidspersoneel, lopen wij voorop met een transformatieve aanpak in healthtech. Onze visie is gericht op het versterken van Generatie Z met innovatieve, door AI-gedreven gezondheidszorgoplossingen. Door de kracht van kunstmatige intelligentie te benutten, streven we ernaar om de autonomie van patiënten te vergroten, in het bijzonder onder niet-chronisch zieke Gen Z-individuen, en hen te voorzien van gepersonaliseerde, efficiënte en toegankelijke medische zorg. Sluit je bij ons aan in dit streven om de levering van gezondheidszorg te herdefiniëren voor een nieuwe generatie, waar AI empathie en efficiëntie ontmoet!

AI
Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Zelfzorg
Regio Noord-Brabant
Help ons versnellen

"UIZ.CARE staat aan de vooravond van een gezondheidszorgrevolutie in Nederland, waarbij de kracht van kunstmatige intelligentie wordt ingezet om de patiëntenzorg en de efficiëntie van gezondheidswerkers te verbeteren. Onze missie is om de gezondheidszorg te transformeren, waarbij we ons richten op een holistische aanpak die zowel fysieke als mentale gezondheid omvat. We zijn op zoek naar vooruitstrevende huisartsen en investeerders die onze visie delen en willen deelnemen aan een baanbrekend pilotproject.

Dit project zal de nauwkeurigheid van AI-gedreven diagnoses en gepersonaliseerde medische adviezen demonstreren, terwijl het ook de administratieve lasten voor huisartsen vermindert en de patiëntenzorg verbetert. Door deel te nemen aan dit pilotproject, krijgt u de kans om de toekomst van de gezondheidszorg mede vorm te geven en bij te dragen aan een efficiënter en effectiever gezondheidssysteem.

We zoeken partners die begrijpen hoe cruciaal innovatie is voor de toekomst van de gezondheidszorg en die bereid zijn om samen met ons te werken aan het verbeteren van patiëntenuitkomsten. Neem contact met ons op via ehuisarts@uiz.care en sluit u aan bij ons streven naar een gezondere toekomst!"