eHealth station

Opschaling

Het Medicube X™ eHealth Station werkt als een voorspellend hulpmiddel voor preventieve gezondheidszorg en maakt de screening en follow-ups van verhoogde risico's op hart- en vaatziekten mogelijk en werkt als een telehealth-oplossing.
Het station integreert de nieuwste non-invasieve medische hulpmiddelen met CE-markering in een modulair platform met één gebruikersinterface en gegevensintegratie met patiëntinformatiesystemen.
Het station kan autonoom bloeddruk, hartslag, zuurstofverzadiging, ademhalingsfrequentie, temperatuur, gewicht, lichaamssamenstelling en huid meten ( Advanced Glycation End-products - AGE, terwijl het ook een ECG neemt, met machineanalyses die aritmiedetectie en hartslagvariabiliteit (HRV) bieden.

Domotica
Digitalisering
Informatie-uitwisseling
Medisch technologische innovaties
(Tele)monitoring
Robotica
Virtual reality
Wearable
Zelfzorg
Regio Niet uit Nederland of Vlaanderen
Help ons versnellen

Op dit moment voeren we een go-to-market strategie uit door contact op te nemen en te onderhandelen met potentiële partners en klanten in Europa. We maken graag een shortlist van potentiële pilotklanten om lokale activiteiten te starten met en om de service te lokaliseren. Op basis van de resultaten van onze eerdere marktstudie zullen we de EU-markt betreden, te beginnen met Duitsland en Nederland, aangezien de gezondheidszorg in deze twee belangrijke marktgebieden een grote transformatie naar digitalisering ondergaat.