Een ecosysteem voor sociale robots

Opschaling

Robot Ctrl gelooft in de toegevoegde waarde van sociale robots in de zorg. Samen met zorgpartners hebben wij een Robotics as a Service” (RaaS) platform ontwikkeld, waarmee wij een ecosysteem creëren, waarin het mogelijk is voor zorgprofessionals om verschillende typen robots eenvoudig aan te sturen, zodat een cliënt op maat bediend kan worden.

AI
Digitalisering
Robotica
Zelfzorg
Regio Limburg
Help ons versnellen

Ons doel is een ecosysteem weg te zetten waarin techniek, behoeften van de zorgprofessional en behoeften van cliënt met elkaar in balans zijn. Dit ecosysteem is al in verschillende organisaties uitgerold. De komende periode staat in het teken van opschalen in verschillende vormen, namelijk het aansluiten van verschillende zorgorganisaties, het toevoegen van verschillende type sociale robots in zowel hardware als software en het verder uitbreiden van onze Beta Partners (zorgorganisaties die mee-investeren en met ons mee-ontwikkelen om ons platform breed inzetbaar voor de hele zorg te maken).

Wij zoeken andere partijen die ons (financieel) kunnen ondersteunen om deze opschaling mogelijk te maken of die met ons als Beta Partner aan de slag willen om ons platform uit te rollen in een zorgorganisatie.