DokterPatient.nl

Opschaling

Een digitale plek waar je betrouwbare begrijpelijke informatie vindt over 1. alle aandoeningen, 2. behandelingen én 3. de ervaringen van anderen. Zo'n platform ontbreekt. Met begrijpelijke informatie over gezondheid, medische aandoeningen en behandelmogelijkheden. Met gesloten community's waar ervaringsdeskundigen onderling ervaringen uitwisselen.

AI
Digitalisering
Hulpmiddel
Informatie-uitwisseling
Zelfzorg
Regio Noord-Holland
Help ons versnellen

🔬💻 Revolutioneer de manier waarop patiënten informatie vinden! 👥🌐

Met veel enthousiasme deel ik graag ons baanbrekende initiatief www.dokterpatient.nl.

Stel je eens voor: een plek waar je betrouwbare informatie vindt over 1. aandoeningen, 2. behandelingen én 3. de ervaringen van anderen. Helaas ontbreekt zo'n platform voor het merendeel van de aandoeningen. Daarom hebben wij www.dokterpatient.nl ontwikkeld, waar alle informatie overzichtelijk wordt samengebracht. 💡 En dit alles online, toegankelijk voor iedereen.
Onze missie gaat verder dan alleen informatie verschaffen. We willen graag de waarde en rijkdom van ons platform vergroten, en daar hebben we jouw expertise en betrokkenheid bij nodig.
Dokterpatient.nl is geen gewone website. Het is een platform dat mensen met (potentiële) aandoeningen voorziet van begrijpelijke informatie over gezondheid, medische aandoeningen en behandelmogelijkheden. 💪 We streven ernaar om alle relevante informatie op één plek te verzamelen, gecontroleerd door artsen en in begrijpelijke taal. Daarnaast faciliteren we een gesloten community waar ervaringsdeskundigen onderling ervaringen, tips en nuttige informatie kunnen uitwisselen.
Jouw betrokkenheid bij www.dokterpatient.nl kan een enorme impact hebben op de gezondheidszorg. We bieden niet alleen ondersteuning aan patiënten, maar ook toegang tot patiënten voor wetenschappelijk onderzoek of andere doeleinden. Dit platform kan een waardevolle aanvulling zijn op de dienstverlening van verzekeraars, ziekenhuizen en medische zorgverleners.
Laten we in gesprek gaan over de mogelijkheden van een samenwerking. Ik nodig je graag uit voor een afspraak om verder te praten en te ontdekken hoe we gezamenlijk de zorgwereld kunnen verbeteren. Kies een geschikt moment in jouw agenda en laat me weten welk tijdstip jou het beste uitkomt. Samen maken we het verschil! 🤝💙
#gezondheidszorg #innovatie #patientenzorg #dokterpatient"

Pieter Kraaijeveld