CareCircle

Opschaling

CareCircle innoveert in ouderenzorg met een platform dat ouderen, zorgverleners en diensten koppelt. Via AI-matchmaking vormen we persoonlijke zorgnetwerken, integreren we lokale services en stimuleren we familiebetrokkenheid, om zo toegankelijke, hoogwaardige zorg te bieden die de levenskwaliteit van ouderen verbetert.

AI
Domotica
Digitalisering
Hulpmiddel
Informatie-uitwisseling
(Tele)monitoring
Virtual reality
Wearable
Zelfzorg
Overige
Regio Noord-Holland
Help ons versnellen

Om de innovatie van CareCircle te versnellen, zoeken we samenwerkingen met diverse partijen die ons kunnen ondersteunen op de volgende specifieke gebieden:

1. Technologische Partners: Ontwikkelaars en bedrijven gespecialiseerd in AI, machine learning en mobiele app-ontwikkeling om ons platform te verfijnen en nieuwe functies te implementeren.
2. Zorgprofessionals en -organisaties: Voor expertise en inzichten in de behoeften van ouderen, evenals voor het creëren van een netwerk van betrouwbare zorgverleners.
3. Lokale Dienstverleners: Bedrijven die maaltijdbezorging, transport, persoonlijke verzorging, en huishoudelijke hulp aanbieden, om een breed spectrum aan diensten via ons platform beschikbaar te stellen.
4. Investeerders en Financiële Partners: Venture capitalists, angel investors en subsidies voor de nodige financiering om onze groei en uitbreiding te ondersteunen.
5. Overheidsinstellingen en Beleidsmakers:*Voor ondersteuning in regelgeving, toegang tot subsidies en het opzetten van pilots binnen gemeenschappen om de effectiviteit en impact van ons platform aan te tonen.
6. Marketing en Communicatie Experts: Om de zichtbaarheid van ons platform te vergroten, onze boodschap effectief over te brengen en een breder publiek te bereiken.
7. Onderzoeks- en Ontwikkelingspartners: Academische instellingen en R&D-bedrijven voor het uitvoeren van studies, het verzamelen van data en het verder innoveren van onze dienstverlening.

Onze hulpvraag is concreet gericht op het vinden van partners die kunnen bijdragen aan de ontwikkeling en groei van CareCircle, zodat we samen de kwaliteit van leven voor ouderen kunnen verbeteren. We zijn op zoek naar partners die onze visie delen en die met hun expertise, netwerken en middelen een bijdrage kunnen leveren aan het versnellen van onze innovatie.

Khalid Dadah