Bossy smartmatras

Opschaling

Deron begeeft zich al 25 jaar in de zorgmarkt en zien van dichtbij het schrijnend tekort aan zorgpersoneel toenemen. Het smartmatras ziet of de cliënt in of uit bed is, hoe lang de cliënt in dezelfde houding ligt en of de cliënt op de bedrand zit om aanstalten te maken het bed te verlaten. Uit de praktijk blijkt dat de alarmen tot 75% verminderen.

Domotica
Digitalisering
Hulpmiddel
Informatie-uitwisseling
Zelfzorg
Regio Gelderland
Help ons versnellen

Deron is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zorgmatrassen. Met onze ISO 13485-certificering en de volledige naleving van de MDR-wetgeving, staan wij garant voor kwaliteit en veiligheid. Ondanks deze sterke basis merken we dat onze bekendheid van de Bossy nog niet optimaal is. Er wordt veelvuldig gekozen voor producten die niet geïntegreerd zijn, terwijl juist in een conventioneel product als een matras innovatie verscholen ligt. Wij zoeken naar de juiste versneller die ons kan helpen om het vertrouwen in ons Bossy smartmatras te vergroten.

Met ons Bossy Smartmatras willen we de werkdruk in de zorgmarkt verlichten. Door de integratie van innovatieve functies in een conventioneel product zoals een matras, bieden wij daarnaast een unieke oplossing om alle digitale innovaties te koppelen aan onze Smart Module. Hierdoor krijg je minder stand-alone producten en zorgen we ervoor dat we samen sterk staan in een digitale zorgwereld. Door ons te focussen op het vergroten van bekendheid en vertrouwen, kunnen we onze potentiele doelgroep overtuigen van de meerwaarde die ons concept biedt.