Wil je mij helpen en wellicht ook jezelf, door deel te nemen aan mijn pilot Touch4Emo?

Telkens weer tonen mijn cliënten aan dat Touch4Emo een methode is waarmee 1-3 emotionele problemen (telefonisch) kunnen worden opgelost in een behandeling van 1-1,5 uur.
Ik nodig jou uit om dat zelf te ervaren. Met mijn hulp en jouw eigen zelfhelend vermogen ga je ervoor zorgen dat je nooit meer last krijgt van negatieve emoties en gevoelens rond een nare ervaring uit je verleden. Je mag één gebeurtenis kiezen, die je nog steeds verdriet, angst, boosheid, schuld, schaamte of een andere emotie bezorgt.
Door mee te doen help je natuurlijk jezelf, maar ook mij, omdat daarmee de kracht van Touch4Emo aan te tonen. Het is een heel snelle en effectieve methode om iemand m.b.v. zijn eigen zelfhelend vermogen te verlossen van de negatieve emoties en nare gevoelens die het gevolg zijn van onverwerkte emotionele problemen. Ik wil de grote effectiviteit van deze methode aantonen, wat betekent dat bij grootschalige inzet er veel kosten bespaard kunnen worden in de zorg en in het bedrijfsleven (minder arbeidsuitval).
Het heeft alleen zin om deel te nemen als je in staat bent om jouw emoties en gevoelens ook daadwerkelijk op te roepen, terugdenkend aan die nare gebeurtenis.
De enige voorwaarde is dat je naderhand hier in de community terugkoppelt of je probleem is opgelost, zo ja, hoeveel tijd dat heeft gekost, hoe je de behandeling hebt ervaren en welk tevredenheidscijfer je aan de behandeling geeft op een schaal van 0-10.
Als je mee wilt doen als een van de 25 vrijwilligers, reageer dan hieronder en stuur mij een mailtje met je telefoonnr. Vervolgens neem ik contact met je op voor verdere uitleg en een behandelingsafspraak. Elke deelnemer krijgt een deelnamenr. (01-25), t.b.v. het schrijven van de korte recensie.