Overzicht van Investeerders of financiers

Ik ben bezig mijn project verder te voorzien van informatie en stuitte op de optie om verschillende aangesloten groepen, partijen een bericht te sturen om ze op de hoogte te stellen van mijn project. (het onderdeel netwerk)

Ik loop hierbij tegen drie problemen aan.

De eerste is dat onder elke optie dezelfde lijst met opties staat. Dus vul ik overal dezelfde in zullen ze meerdere malen dit bericht ontvangen.
Dat brengt ook direct mijn tweede probleem, als overal dezelfde lijst onder staat, waarom dan nog verschillende velden maken en welke moet ik waar invullen.

Als laatste zou het wel fijn zijn van elke partij een pagina met informatie te hebben om te zien waar ze voor staan in dit project en waar ze naar zoeken.

Voor de rest blij met de site, misschien kan het helpen aan een sneller vervolg van mijn ontwikkeling.

Antwoorden

Rogier Koning - 28 november 2016 om 09:08

Geen reacties, is de leiding van deze website ook nog ergens te vinden of is dit platform een mooi voorbeeld van wel willen, overheidsgeld en vervolgens niets doen? :)

Rogier Koning - 29 november 2016 om 10:53

Weer een dag verder :)

Rogier Koning - 01 december 2016 om 15:21

Weer een paar verder

Rogier Koning - 02 december 2016 om 13:02

up

Rogier Koning - 05 december 2016 om 10:25

Ik ben ook nog steeds het nieuwste bericht op deze site :)

Rogier Koning - 09 december 2016 om 12:58

... nog steeds

Marc Kalf - 14 december 2016 om 09:21

Beste Rogier, het is me niet duidelijk wat je nu precies vraagt of zoekt in de community?

Rogier Koning - 14 december 2016 om 11:16

Mijn vraag van boven is duidelijk lijkt mij.

Ik zit op dit platform omdat ik eigenlijk via veel instanties, zoekend naar een manier om subsidie te verkrijgen voor mijn project, hierop uitkom.

Nadeel is dat ik vanuit hier eigenlijk alleen op commerciële investeerders lijk uit te komen of zelfs doorverwezen wordt naar websites al Qcredits..... leuk, maar 9,75% rente...

Hoe dan ook, Ik heb een strak idee, de basis heb ik al gebouwd. Neemt U zelf even een kijkje. Nu is het tijd om door te ontwikkelen om mijn app helemaal klaar te stomen voor de markt.

Waar het uiteindelijk om gaat is dat de communicatie tussen Specialist en Patient verbeterd wordt. Niet door meer lijntjes, directere toegang to specialist en dat soort zaken maar doordat de specialist ZIET hoe het met de patiënt gaat...en dit kan zelfs live.

Maar wie o wie gaat dit verder helpen ontwikkelen?

Marc Kalf - 14 december 2016 om 11:25

hallo Rogier, Wellicht verdient het business model nog meer aandacht. En zorgt dat ervoor dat er weinig interesse is, alhoewel de toepassing interessant is. Wat ik totaal mis in de hele propositie is aansluiting bij de zorg zelf. Heb je al zorginstellingen aan boord of patienten verenigingen. Indien dat niet het geval is, kom je in een technology pushmodel terecht, waarmee de vraag ontstaat voor wie je het probleem oplost, voor patient of zorgverlener.

Rogier Koning - 14 december 2016 om 12:44

Daar zit onder andere het probleem. Ik ben geen man van business modellen, ik ben vormgever programmeur en clusterhoofdpijn-expert.
Het probleem dat ik oplos is het niet hebben van inzicht in het ziekteverloop van de patiënt. Dit is zowel voor de specialist van belang als voor de Patiënt die, zoals ik, inzicht in zijn ziekteverloop krijgt.

Je ziet nu dat veel diagnoses gemaakt worden naar aanleiding van de mening/ervaring van patiënt en Specialist. De ene geeft zijn mening over hoe het met hem gaat, de ander doet daar wat mee met zijn ervaring. Duidelijk inzicht ontbreekt, tenzij andere data aanwezig is.

Mijn oplossing bied een simpele manier om bij te houden wat je zelf (en specialist) belangrijk vindt, door knoppen te laden vanuit een bibliotheek en vervolgens erop te drukken als je er een registratie van wil maken. Elke registratie komt op de tijdlijn te staan waardoor je ZIET hoe het gegaan is. Een heel groot verschil.

Ik heb geen zorginstellingen aan boord, wel contact. Ik heb wel veel specialisten gesproken die zeker interesse hebben en het voordeel ervan inzien. Maar vaak zijn deze al te druk, met andere projecten bezig etc.

Maar ik zie wel dat jij mijn soort projecten zou kunnen ondersteunen vanuit Rockstart. Ik zou zeggen, omarm mijn project.

Marc Kalf - 15 december 2016 om 16:34

Ik hoef niet met de Innovaties achter mijn naam te pronken, deze kun je vinden bij health Valley waar ik werkzaam ben ;)
Ik zie een groot gat in ondersteuning op commercieel vlak, daar moet je echt iemand aan boord krijgen, anders kom je nooit tot een product dat je in de markt kunt gaan zetten en ook kunt gaan verkopen.
Zonder team kun je je ook niet bij Rockstart aanmelden als ze met hun nieuwe programma gaan beginnen. Is je bedrijf in Spanje gevestigd?! Dan wordt het ook wel lastig om hulp vanuit Nederland te mobiliseren.
Verder is de verbinding met de zorg wel zeer relevant om in co-creatie je product te ontwikkelen.

Rogier Koning - 15 december 2016 om 17:11

De 0 was natuurlijk een grapje, mijn uitnodiging mijn project te omarmen niet.

Het is en blijft een goed concept.

Jammer als het zou stranden op dit soort zaken, al ga ik het natuurlijk wel oppakken. Nog suggesties daarvoor?

Marc Kalf - 16 december 2016 om 12:06

Jij bent de ondernemer Rogier! Als je dat niet bent moet je relevante mensen erbij halen om je droom te verwezenlijken, anders blijft het een concept zonder businessmodel en aansluiting bij de zorg.
Mijn vraag mbt. eventuele ondersteuning blijft staan, is je onderneming in Nederland gevestigd, of in Spanje?

Rogier Koning - 16 december 2016 om 16:39

Ik ben in Spanje ingeschreven, maar dat lijkt me geen probleem meer tegenwoordig.

Dankje voor je tijd, ik heb er zeker wat van opgestoken.