keuzedeel zorginnovatie en technologie

Hallo, wij zijn voor school bezig met het keuzedeel zorginnovatie en technologie. Zijn er misschien in de omgeving van Groningen bedrijven die zich hier mee bezig houden en ons een keer kunnen ontvangen om informatie te krijgen.
Graag zou ik het horen.

Met vriendelijke groet,

Jennifer von Rotz

Antwoorden

Daan Bultje - 17 mei 2017 om 08:36

Hoi Jennifer,
leuk dat jullie hiermee bezig zijn!
- Een plek in de buurt van Groningen waar verschillende van dit soort bedrijven zijn, is de Health Hub in Roden: http://www.healthhub-roden.nl/
- Op 22 juni opent het Huis van Morgen, een plek waar oplossingen voor langer zelfstandig thuis wonen ervaren kunnen worden. Dat is in het BuildinG gebouw op de Zernike Campus (https://www.building.nl/)
- En je kan op https://www.zorginnovatie.nl/innovaties ook klikken op 'regio' en dan 'Groningen' kiezen om alle innovaties in Groningen te zien, en te kijken of daar een bedrijf tussen zit die interessant is voor jullie.
Het hangt er vooral even vanaf van wat voor soort innovatie je graag zou zien (app, medisch hulpmiddel, etc). Ik kan je in elk geval helpen om in contact te komen met een van deze initiatieven of ondernemers.
Hartelijke groet,
Daan Bultje,
Healthy Ageing Network Northern Netherlands (www.hannn.eu)

Jennifer von Rotz - 17 mei 2017 om 11:31

Hoi Daan,
Bedankt voor je reactie. Ik ga deze info even delen met mijn medestudenten. Hier komen we in ieder geval al wel verder mee.

Met vriendelijke groet,

Jennifer

Jennifer von Rotz - 15 juni 2017 om 13:20

Hoi Daan,

Onze groep is vrij breed qua interesses, maar mijn voorkeur gaat uit naar de wearables en de apps. Omdat deze het snelste in te setten zijn bij mijn doelgroep.

Met vriendelijke groet,

Jennifer von Rotz