Flexibele Fietsspiegel

Op de Hogeschool Arnhem-Nijmegen (HAN) is op 7 oktober 2017 ,tijdens de INNOVATE Arnhem, de publieksprijs voor SOCIAL DESIGN 2017 gewonnen met de FLEXIBELE FIETSSPIEGEL. Bij deze fietsspiegels is er een ergonomisch gevormde een-hands koppeling tussen het fietsstuur en de normale spiegel voor fietsen en e-bike's. Aan de spiegelstang zit een kleine houder met cijfer schaalverdeling die past in een huis met open-sluit handgreep. Men kan de spiegel bij parkeren of thuis opbergen eraf halen of naar binnen zwenken. Met een snelle handeling kan men de spiegel in oorspronkele stand terug zetten. Zo hoeft men niet tijdens het fietsen telkens opnieuw de spiegel weer in te stellen. Veilig onderweg met twee handen aan het stuur en veilig stallen-opruimen. Dit systeem was ook genomineerd voor de Innovatieprijs op het nationale fietscongres in Tilburg op 21 september j.l. Jammer dat hier geen foto geplaatst kan worden! Dan maar een Haiku gedichtje als afsluiter:
* de fietsenspiegel
*het miskende derde oog
*krijgt nieuwe kansen
Een sociaal werkbedrijf bereid nu een crowfunding actie voor t.b.v. de opstartkosten.
Als u belangstelling hebt voor dit handig en veiliger fiets-hulpmiddel kunt u dat nu al vrijblijvend melden om op de hoogte te blijven. Dat kan met een mailtje naar: cortoonen256@home.nl

Antwoorden

Amke van der Linden - 12 oktober 2017 om 17:06

Dag Cor,
Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met jullie winst bij Social Design 2017!

Je kunt de flexibele fietsspiegel aanmelden als innovatie op deze site. Dat kan via: https://www.zorginnovatie.nl/innovatie-aanmelden. Je hebt dan de mogelijkheid om uitgebreidere informatie over jouw product te plaatsen, inclusief foto's. Zo kunnen we een nog beter beeld van de fietsspiegel.

Mocht je vragen hebben over de aanmelding, schroom dan niet om een berichtje te sturen naar info@zorginnovatie.nl.

Cor Toonen - 12 oktober 2017 om 17:54

Beste Amke, dank voor de snelle reactie. Het is mij niet duidelijk. Heb mij al aangemeld en heb een e-adres en wachtwoord. De tekst staat er ook al. Als ik op uw link druk moet ik mij opnieuw aanmelden.
Wilde slechts een foto impressie plaatsen en de tekst iets aanpassen.
Wat nu?

Amke van der Linden - 13 oktober 2017 om 11:02

Beste Cor, ik heb je een mail gestuurd met toelichting. Daarin heb ik wat uitgebreider uitgelegd hoe je jouw inzending kunt bewerken op onze website!