Zorg2025 Regionale voorronde Nationale Zorginnovatieprijs 2022

08 februari 2022 16:00 - 18:00
Locatie
Online, georganiseerd door Amsterdam Economic Board

Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de zorg en welzijn? Schrijf je dan in voor het bijwonen van de speciale online editie van onze Zorg2025 bijeenkomst op 8 februari 2022; de regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs 2022.

Uit alle inschrijvingen zijn de vier meest veelbelovende innovaties uit de provincies Noord-Holland en Flevoland geselecteerd:

Programma

  • Welkom namens de Zorg2025 partners
  • Winnaar Regionale Voorronde 2021 Madelon Bracke van The Clear Health Program 
  • Pitches regionale voorronde Zorginnovatieprijs
  • Key note, Dick Sietse van Health Innovations
  • Ontknoping voorronde
  • Afronding

Juryleden Regionale Voorronde 2022

- Sjoerd Broekman – Innovatieve Data scientist - GGZ InGeest

- Douwe van Riet – Lid Raad van Bestuur - HVO Querido

- Arianne van Lavieren - Sr. Adviseur innovatie – Zilveren Kruis

- Madelone Bracke – CSO en Co-Founder - Clear Health Program

Kom je ook?

Toegang voor dit event is gratis. Je bent van harte welkom op ons online event. Een link naar de locatie wordt voor het evenement gestuurd naar de personen die zich aanmelden. Inschrijven kan via deze link.

Zorginnovatieprijs

De Nationale Zorginnovatieprijs is een prijs voor de meest innovatieve onderneming in de scale-up fase op het gebied van zorg en welzijn. Er vinden diverse regionale voorrondes plaats door heel Nederland. Elke regio selecteert één genomineerde en een publiekswinnaar en zij gaan door naar de finale op 17 maart tijdens het Health Valley Event. De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt een geldprijs van €10.000,- en van de publieksprijs €5.000,-.

Dit is een kans voor ondernemers om hun innovatie, die al uitgewerkt, getest en gelanceerd is, te versnellen. De regionale voorronde van de Nationale Zorginnovatieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van Zorg2025 en is een onderdeel van de Slimme Zorg Estafette.