Webinar Veranderkracht: Technologische innovatie, hoe krijg je ze mee?

09 februari 2023 09:00 - 10:00
Locatie
Online

Samen met medewerkers, cliënten en patiënten zoeken naar innovatieve werkwijzen en nieuwe technologische mogelijkheden. De meeste zorgprofessionals willen dit. Cliënten en patiënten willen dit ook, onder andere om meer vrijheid te ervaren in het zorgproces. Maar toch blijkt in de praktijk dat het niet altijd goed van de grond komt.

Dit webinar gaat in op het gezonde gesprek voeren over technologie in zorg en welzijn. Met medewerkers èn met patiënten en cliënten. Het samen doen. Want slimmer werken met aandacht voor elkaar, dat wil iedereen wel.

Klinkt mooi toch? Zeker mooi, maar niet altijd gemakkelijk. En daarom zit dit webinar vol met tips en trics en goede voorbeelden. Maar ook met signaleren van weerstand en signalen dat de technologie toch niet zo goed wordt ontvangen. 
Ben jij leidinggevende en wil je de veranderkracht in jouw team of organisatie vergroten? Of ben je projectleider of adviseur met een passie voor innovatie? Schrijf je dan in voor deze leuke interactieve sessie en begin de dag vol inspiratie.

Deze sessie is een samenwerking tussen VitaValley, het Vliegwiel, WZW en RegioPlus.

Wanneer

Donderdag 9 februari 2023 van 09:00 tot 10:00 uur. Aanmelden gaat via de Slimme Zorgestafette.

Ik ben erbij!